måndag 28 november 2011

Julgran och vackra papper!!!

Kan ni förstå att det snart är december?! Än har det inte kommit en endaste liten snöflinga i Stockholmstrakten, så jag bara hoppas på att vi ska få en snörik jul även i år. Det är ju såååå mysigt! Det som tyvärr påminner om att det ÄR vinter är att det mörknar tidigt vilket gör att det är himla svårt att fotografera sina alster och ni får därför ha lite överseende med att min sida är lite lite lite mörkare än den borde varit ;-)

Nå, till min sida då... Varje år så fixar min sambo hem en gran och den ena granen är finare än den andra. Och de senaste åren har jag fotograferat den för att minnas hur fin den var. Förra årets gran var inget undantag. Och när jag nu fick de här u-n-d-e-r-b-a-r-a julpapprena från Lily Bee att jobba med, ja då var förra årets gran mitt mål att skapa om. Det är ju så otroligt skoj att titta tillbaka sen.


Massor med lager på lager och en oerhört vacker blomranka!!!


Materiallista - scrapbooking hos Scrapgalen
Papper: Bazzill Kraft (cardstock), Lily Bee Design "Jingle - Garland" (grön botten med snurror), Lily Bee Design "Jingle - Cranberry" (prickig), Lily Bee Design "Jingle - Tinsel" (beige)
Bokstäver: Lily Bee (svarta)**, Jillibean Soup (kraft), Glitz (grön)
Färg: Shimmerz Vibez (vit mist), Memories (svart mist)*, Rangers Distress Ink*
Dekorationer: Prima (blomranka), YouDo "Vintage" (halvpärlor)**, Rangers (tag)*, kakservetter*, snöre*

*privat
**tyvärr slut

Scrappa lugnt!
/webmosterhelene

1 kommentar:

Frida sa...

En jättefin LO o en superfin gran! Hoppas ni får en lika fin gran i år! =)

I söndags var jag i Stockholm o då såg jag faktiskt några små snöflingor på kvällen. Tyvärr var jag lite för trött för att uppskatta det, men det var ju SNÖ i alla fall!! =)

Kram Frida