tisdag 1 november 2011

November månads utmaning

Hej och välkomna till november månad!
Dags att presentera utmaningen.
Ni vet hur vi på Scrapgalen gillar olika tekniker och teknikprodukter såsom Gesso, mister och masker! Därför ska ni denna månad få en riktigt rolig och "teknikig" utmaning!
Ni ska skapa er egna bakgrund av ett vitt cardstock, inte använda några mönstrade papper och  använda max 10 st. dekorationer (utöver titelbokstäver och ev. journaling).
Som mönsterpapper räknas de typiska papper som du använder till ditt scrappande till vardags. Undantaget är t.ex. papper från en förpackning, se här nedan! Det får dock inte dominera ditt alster!

Så sätt igång! Plocka fram era teknikprylar och börja jobba! Behöver ni komplettera ert förråd, så har såklart Scrapgalen en hel del prylar!

Två inspirationsalster bjuds ni på, skapade av DT Ullis och DT Ulrika:

Ullis visar gärna denna layout:

Hon har använt t.ex. mist, dabbers och stämplar för att göra sitt papper mönstrat. Ser ni också vad fint hon har doodlat den stora scallop-cirkeln?!
Harlekinmönstrad mask från Crafters Workshop, dabber från Ranger/Jenni Bowlin, stjärnstämplar och Bubbelstämplar från YouDo, fjärilar från Jenni Bowlin (finns kvar i gult, orange och rött!).
Misterna är Tattered Angels Glimmer mist Peppermint stick och Sapphire.

Den här har jag, Ulrika, gjort:

Jag har jag använt gul mist från Tattered Angels och en blå mist av ett annat märke. Jag har använt cirkel-formade masker för att skapa mönstret (tack för lånet, DT Ullis!).
Jag har också använt svart dabber från Ranger tillsammans med en "hönsnätsmönstrad" mask från Crafters Workshop. Tack för lånet där också, Ullis! :-)
Det randiga pappret är INTE något mönsterpapper utan en bit från förpackningen med Sugar Dots från YouDo.
Molnet har jag klippt ur en bit filt, blommorna och gummidekosen med texten "Good times" är privata. Titelboktstäverna är American Crafts thickers Delight samt små minialphas från My Little Shoebox.

Ditt bidrag ska vara skapat just till denna utmaning, får inte delta/ha deltagit i någon annan tävling. Du får gärna blogga ditt bidrag under tiden, men vi önskar då att du länkar till detta inlägg.

Vi vill ha ditt bidrag länkat i listan som du hittar i botten på detta inlägg (vid den blå knappen)senast den 30:e november klockan 23:59:59 (skulle det vara så att du inte har en blogg och därmed inte möjlighet att länka dit är du välkommen att maila in ditt bidrag på blog@scrapgalen.se). När du skrivit in adressen till ditt blogginlägg i vår lista kommer ditt bidrag att synas som en tumnagelbild här nedanför.

Efter några dagars överläggning inom designteamet kommer sedan vinnaren att utses.

1:a pris: ett presentkort värt 300 kr hos Scrapgalen

Välkommen med ditt bidrag!
Hälsar Petra med DT6 kommentarer:

Marja/Miss Deerest sa...

Gissa om jag blir sugen...;)

Ulrika sa...

Det låter bra det, Marja!! På't bara!! Jätteskoj!

Anna sa...

Det låter kul, ska se om jag kan få tag på lite bilder bara. För utmaningen gäller bara LO's gissar jag? :)

Tinto sa...

Åhhh, vilken rolig. Får se om jag kan komma till skott och beställa lite framkallning! *önskar såå att jag hade skrivare så jag kunde sätta igång direkt*

Ulrika sa...

Anna, jag vågar påstå att det går att både altra och göra kort med dessa förutsättningar! Det viktiga är att du bara använder vit cardstock som du själv gör "mönstrat"!! Lycka till!

Anna sa...

Woho! Då ska det väl inte vara något problem att få ihop något. :D