onsdag 7 december 2011

Årets Julcheckar och Advents-bonus i butiken!

Så här i december vill vi gärna ge våra kära kunder en liten Advents-present! Från och med den 1:a t om den 23:e december höjer vi vår kundbonus i Scrapgalens webbutik. Ett erbjudande som givetvis fungerar lika bra om du registrerar dig som kund idag!

Under denna tiden får du hela 20% i återbäring på alla dina köp! Återbäringen samlas i en kupongkod under din kundprofil och du kan utnyttja den genom att skriva in din kupongkod i kassan så dras din återbäring automatiskt av från ditt nästa köp.

Fram till den 23:e december säljer vi även i år de populära Julcheckarna hos Scrapgalen!


Julcheckarna finns i flera valörer och det fiffiga med dem är att de automatiskt ökar med 20% i värde efter Julafton! Det högre värdet gäller sedan order lagd mellan den 25/12 2011 och 28/2 2012, därefter återgår värdet till inköpsvärdet och checken fortsätter att vara giltig 1 år från inköpsdatum.

Julcheckarna måste användas i sin helhet och kan ej inlösas mot kontanter. De kan ej heller kombineras med andra erbjudanden. Klicka på bilden för att komma direkt till Julcheckarna och läs allt om dem där!

Välkommen till Scrapgalen!
Petra

Inga kommentarer: