tisdag 20 december 2011

God Jul Petra!

Detta är min gåva till Petra nu i jul. Tanken är att hon skall kunna ha den i sin butik. Hon bad oss i höstas att skapa något som dekoration nu när hon har en ny butik hemma. Jag tog lite material från butiken men det ville inte komma någon inspiration till det jag tänkt från början? Så jag lät min inspiration och skaparglädje styra istället!
Petra är inte bara min DT-mamma utan även en kär vän som jag tycker mycket om. Jag ville göra något väldigt fint och speciellt till henne. Detta är faktiskt en av de saker jag är mest nöjd med under hela 2011 så vad passar bättre än att avsluta mitt 2011 hos Scrapgalen med detta alster! Och självklart kommer jag tillbaka 2012!


En av kursledarna på Eventet i maj är Christy Tomlinson. Christy är en av mina stora idoler när det gäller Mixed-media och jag har gått alla hennes online kurser. Här har jag inspirerats av henne och skapat en egen Art-journaling pärm. Jag hade ytte pytte spillbitar kvar från mitt senaste kit som innehöll papper från Simple Stories, dessa har jag använt här. Lägg märke till den lilla tagen! Jag har skapat mitt omslag på Stickyback canvas från Studio. Bilderna får tala för sig själva.

God Jul och många kramar från LillBlomman!

12 kommentarer:

Emelie sa...

Ur fint!

Petra sa...

Denna fantastiska lilla bok damp ned i min brevlåda förra veckan och gissa om jag blev glad! Tusen tusen tack! Vill liksom använda den fina lilla boken men samtidigt måste den ju få stå i butiken så jag skall nog hitta på något klurigt för att lyckas med det! :)
<3<3<3

Stephi sa...

helt helt fantastisk!!!! Vilken gåva till Petra, hon måste bli överlycklig!

webmosterhelene sa...

Oh my!!! Den här är heeeeeeelt fantastiskt underbart fin ju!!!!

Ulrika sa...

Så snyggt, Ullis!! Nu vet jag vad jag vill ha i julklapp... Hahaha!! ;-))

Tess Ekwall sa...

Wow!! Supersnyggt!!
Helt otroligt!!

Mija ♥ sa...

Åååååhhhhhh så fin!!

Lilla07an sa...

WOW, helt underbar!

Ulle sa...

Otroligt läckert!

Jozebelle sa...

Den var sååååå härlig! Förstår att den var uppskattad!

NHL sa...

Det häftigaste jag sett på länge!

sara_80 sa...

Helt underbar!!! :) I love it!!
//Sara