torsdag 2 februari 2012

Lediga platser på kurser och annat skoj!

Hej!

Hur har ni det i kylan? Här lyser solen på glittrande vit och knarrig snö och än ser vi inte till någon "snö-kanon" som de skriver om i tidningarna! Den för gärna hålla sig undan för övrigt för på lördag är det dags för årets första pysselträff här i Bålsta och HELA Scrapgalens designteam kommer att vara på plats! Det ni!! ;) Har du inte redan bokat din plats så har jag fortfarande platser kvar. Maila mig på info@scrapgalen.se.

Kursplatser
Är du kanske sugen på en kurs?! Du har väl sett vilket kursutbud vi kan erbjuda här på Scrapgalen i samarbete med Therese i Upplands Väsby? Kika in i menyn här ovanför så hittar du aktuella kursdatum och på hemsidan ligger alla kursbeskrivningar. Den närmaste tiden har vi några lediga platser på t ex:

* 2/2 kl 18-22 Kortvikningar
* 9/2 kl 18-22 Lo med textur/Mixed Media
* 13/2 kl 18-22 Scrapbooking Grundkurs

Boka din plats på therese@scrapgalen.se och glöm inte att tipsa dina nyfikna vänner om nybörjarkursen!

I väntan på att nyheterna skall börja trilla in efter den stora mässan i USA nu framöver hittar du mellan 3-400 produkter till 40-50% rabatt om du kikar i Outlet-kategorin i butiken - MISSA INTE DET!

Och du har väl anmält dig till Scrapgalens första Cyber Crop? Klicka på bilden här bredvid så hittar du all information och adressen till vårt nyöppnade Crop-forum. Det kommer att bli massor utav skoj med tävlingar, lekar, tips och erbjudanden!

Ha en underbar torsdag!
/Petra med DT

Inga kommentarer: