onsdag 11 april 2012

Härliga layouter utav "kurs-Therese!

Hej på er bloggisar! ;)

Till att börja med vill jag tacka alla er som kom på vår Öppet Hus kväll hos Scrapgalen igår. Det var jätteroligt att träffa både "gamla" och nya kunder och teamet har alltid lika kul med att inspirera "in person".

Idag tänkte jag bjuda på några layouter som skapats utav underbara Therese som även leder alla Scrapgalens kurser ute i sin lokal i Upplands Väsby. Nära och behändigt till pendeltåg och bussar. I detta inlägg kommer jag att visa ett antal layouter med bilder på Therese söta lilla dotter.

Denna romantiska dröm är skapad med gesso, stencils från Crafters Workshop och de diffusa färgerna som ger ett sådant härligt romantiskt intryck är Distress Ink dynor där färgen gnuggats ut med Distress Ink Tool, lätthanterligt och bra!

Papprena som Therese har använt kommer från My Minds Eye - Follow Your Heart som du hittar i butiken. Dekorationerna består utav blommor från Prima, knappar, band och spets.

På denna rosa dröm har bakgrunden byggts upp med hjälp utav Distress Ink och akrylfärg genom stencils från Crafters Workshop samt ett par snygga tags som färgats in i passande färg. Notera att det inte finns några mönstrade papper på den här layouten, endast enfärgad cardstock i lager och som fotomatta. Dekorerat har Therese gjort med ljuvliga blommor från Prima, små charms, knappar och spets.

Här är bakgrundsmönstret skapat med en stencil och Distress Ink. Visst blir det snyggt med den tonade effekten man får med en Distress Ink Tool?! Therese har använt papper från My Minds Eye - Follow Your Heart där hon klippt och stansat ut bitar och monterat som vimplar och dekorationer. Övriga dekorationer är Primablommor, charms, ett gammalt bältesspänne mm.

Här har Therese skapat en layout med härlig sommarkänsla där hon skapat bakgrunden med Distress Ink i olika färger gnuggat över stencils från Crafters Workshop. Kanterna och "droppet" från överkanten, som du förresten kan kika närmare på här nedanför, är Glimmer Glaze från Tattered Angels.
Här ser du "droppet" lite bättre!

Therese har ju ett stort utbud av kurser och teknikerna som hon har använt på layouterna här ovanför kan du lära dig mer om på följande kurser:

Lo med textur/Mixed Media:
Vi skapar en sida med spännande textur och provar på olika mixed media produkter.

"Maska" och gör egna bakgrundspapper:
Vi testar olika tekniker och använder masker, stämplar och olika distress ink färger för att få fram egna unika motiv på cardstock/bakgrundspaper.

Lek med Mist:
Vi gör en enkelsida och utgår från ett cardstock. Sedan leker vi med mist, glitter, färg och dekorationer.

Om du är intresserad utav dessa kurser, eller någon annan för den delen (Therese har kurser för både nybörjare och för dig som scrappat en längre tid), maila gärna Therese på therese@scrapgalen.se så kan ni komma fram till datum som passar.

Kurserna går vanligtvis på kvällstid mellan 18 och 22 med fikapaus och kostar 300 kr för hela kvällen.

Välkommen till Scrapgalen!
/Petra & Therese

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Kanonhärliga layouter Therese!! Jga har ju sett dem i verkligheten och de är sååå fina! Kram!

Jozebelle sa...

Wow Thérèse inte dåligt alls, helt olik de jag vant mej med....jag måste gå kurs, nu har du ju massor med saker att lära mej igen!

Kramizar Ann-Marie

Jeanette Nyström sa...

Såå fina Layouter Therese! Jag hade ju äran att sitta i närheten av dig på Stockholm City Scrap:)


Kram
Jeanette