torsdag 31 maj 2012

Ettårstårtan...!

Nästa torsdag får ni hålla utkik här i bloggen för då är det minsann dags för Tekniktorsdag igen....! :) Jag håller som bäst på och experimenterar och provar mig fram, för att kunna visa er något roligt och förhoppningsvis inspirerande.

Idag är det dock en alldeles vanlig layout jag bjuder på. Eller kanske inte alldeles vanlig, för den handlar ju om något så speciellt som min dotters allra första födelsedag! Tuva ville absolut inte äta sin fina lilla ettårstårta, men däremot kastade hon gärna bitar av den på sin pappa och på golvet... :) Jag har scrappat med papper från GCD och serien Country Charm. Jag föll pladask för de prickiga baksidorna och kombinerade dem med utklippta bitar ur pappret Vintage Wallpaper.



Jag har dekorerat med söta chipboardhjärtan, som jag täckte med vitt Zing embossingpulver. Jag gillar verkligen Zing, som blir riktigt täckande, glansigt och snyggt. Just det vita pulvret är tillfälligt slut i butiken, men det finns många andra snygga färger! För att embossa mina små hjärtan täckte jag dem först med Embossing Ink och pulver och värmde med värmepistolen. Medan det smälta pulvret fortfarande var varmt hällde jag sedan på mer pulver och värmde igen.



De vågiga formerna klippte jag ut på fri hand, ur vit cardstock. Jillibean-alfabetet är verkligen toppenfint och det finns i många härliga färger!



Material - Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönstrade papper: GCD - Country Charm - Floral Field, Country Bloom, Vintage Wallpaper.
Bokstavsstickers: Jillibeal Soup - Alphasoup, Pickled Pink
Dekorationer: Chipboardhjärtan från Heidi Swapp (kommer att läggas in i butiken)
Färg: Zing Embossigpulver, Embossing Ink

1 kommentar:

Ulrika sa...

Vad läckert det blev med emobossade hjärtan! Härliga färger på layouten också! :-)