lördag 26 maj 2012

Min första She art- tavla!!

För några veckor sedan så gick jag tre kurser på eventet "Scrapbooking med hjärtat", som flera av de andra tjejerna redan pratat om här i bloggen. Vilken fantastiskt upplevelse det var!! Alla kurser jag gick var underbara och innehöll mycket färg, klet och kladd. Ingvilds romantiska stil, Nathalies busiga och Christys konstnärligt kladdiga!! Wow!! Jag hoppas verkligen Petra kommer anordna sådana här event i framtiden, och att du kommer, för det var verkligen helt fantastiskt!

Jag älskade alla tre kurserna, men den som inspirerade mig allra mest och som gjort att jag hittat en sida av mig själv som jag inte trodde att jag hade var Christy's She art-klass. Den passade mig som handen i handsken, fantastiskt roligt och helt enkelt befriande att skapa ett konstverk utan hämningar och krav på perfekthet. Något som passar mig perfekt, jag som inte är en konstnär - men som gärna vill vara en ;-) Om jag jobbar på lite så kanske jag kan hitta mitt eget uttryck inom detta gebit?!

Här är i alla fall min allra första She art-tavla, med massor med underbara produkter. Christy's favoritprodukter som vi fick prova på.

Jag inser att jag verkligen ä-l-s-k-a-r sådana här "grungiga" och skitiga bakgrunder, kanske det är ett av mina uttryck?!!!


Ha en underbar dag och i webshoppen hittar du massor med Mixed Media-produkter, ber om ursäkt att jag inte länkar vidare då allt inte finns i shoppen...

Men kan tipsa om Faber Castells Pitt Brush Pens, decoupagelim, gesso och annat smått och gott!

Kram
/Helene - webmosterhelene

4 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Underbar Helene!!

Lena B E sa...

Åh vilken snygg tavla!! :)
Jag har precis börjat Christys webkurs och jag längtar tills jag får börja kladda, snart så... ;)

webmosterhelene sa...

Tack :)

Lena, jag går oxå Christy's She art-kurs på nätet, har kollat alla videos och hoppas att 2:an kommer släppas igen snart :)

AnnaB sa...

Den är så himla härlig...!!!