torsdag 12 juli 2012

Använd Embossingpulver i Art-Journaling DEL 2!

Idag är jag tillbaka med ännu en sida från en av mina Art-journalingböcker där jag jobbat med Zing Embossingpulver!
Jag tragglar på med min yrsel och börjar längta till scrapstudion! Gissar att det är ett tecken på att jag mår bättre!
Detta kan vara mitt sista inlägg som DT för Petra och Scrapgalen? Jag har lite spillpapper kvar och en idé men vi få se? Jag måste bara bli frisk också.

Så här ser mitt uppslag ut i min bok men det är den högra sidan jag skapat för Scrapgalen. Men det är ett uppslag som funkar fint ihop både i färger och dess positiva budskap!
Jag inser att jag borde fotat min bakgrund innan jag lekte vidare men oftast när jag sitter med mina färger går jag inte att hejda:) Hur som så började jag med att skapa hjärtan med en stencil och blått Zing pulver som heter Zing Opaque Wave. Älskar denna färgen och den finns kvar i butiken!!! Sedan tog jag fram en av mina söta burkar med Pan Pastel! Då jag skapat mitt eget resistpapper med pulvret fastnar Pan-Pastelen bara runt hjärtana. Jag har använt Blue tint. Efter så fixerar jag med Fixative som man sprayar över och finns i butiken!
Jag har skuggat min sol med India Ink Big Brush. Dessa finns kvar i de praktiska Mixed Media sampler packen. Jag kan verkligen rekommendera dessa då du får med allt du behöver för att skapa coola effekter i en nyans. Och de underbara Gelatosen ligger även med i paketen:)
Jag doodlar med svart penna runt prickar och former.
Mina moln och solen har jag klippt ut från PaperPads och sedan skuggat och doodlat.

Vi ses när vi ses! STOR kram!

5 kommentarer:

MezzaNotte sa...

Sååå snyggt!!

Pyssel och Kort sa...

Så snyggt,
härliga sommar färger.
Kram Elin

Lena B E sa...

Riktigt snyggt och somrigt!! :)

Anette sa...

Superfint!

Stephi sa...

ojoj va fint det blev, glatt coolt och roligt gjort