tisdag 10 juli 2012

Använd Embossingpulver i din Art-journaling DEL 1!

Jag ligger hemma i en envis Virusinflammation på ngt balansorgan. Precis innan jag insjuknade skapade jag flera sidor i min Art-journal där jag använde ZING Embossingpulver. Jag måste erkänna att jag ibland glömmer bort dessa roliga burkar med pulver men nu vill jag påminna om vilka fynd ni kan göra i butiken!

Även om jag inte orkar leta igenom butiken och länka så skall jag visa bilder och berätta kort hur jag gjort!

 Jag gillar att göra hela uppslag i min bok ibland. Chockrosa, svart, limegrönt och vitt känns härligt att vila ögonen på!
 Blommorna gjorde jag av wellpapp och målade dem med akrylfärg. Lite washitape fick bryta av lite.
 Papper till stammar och blad finner ni i butiken!
Här ser ni hur jag använt det svarta täckande pulvret Zing Opaque Charcoal ihop med en stencil. Bara dutta embossingdyna igenom och strö pulver över. På detta sätt skapar du eget resistpapper också.
 Här har jag gjort söta rosa och glittriga prickar med det glittriga pulvret Zing glitter Pink. Just denna kulören är slut men det finns flera läckra kvar! Ta en blyertspenna med sudd i änden och dutta i embossingdyna. Strö pulver över och vips har du de sötaste prickar!
 Hoppas att ni har en fin sommar men att ni tar er tid att skapa loss mellan varven! Jag återkommer om ngn dag med DEL 2 med Zing Embossingpulver!

Kramar från en lite knackig Ullis/LillBlomman!


2 kommentarer:

lisa aka b.creative sa...

du börjar verkligen bli proffs på det där! :) jag har också haft virus på balansnerven...hua vad drygt det va! xxlisa

Stephi sa...

så snyggt!