torsdag 5 juli 2012

Härlig canvas

Jag fortsätter leka med de här underbara GCD-papprena, de är riktiga favoriter för mig!

Jag hade en avlång canvas här hemma i mina egna gömmor och ville så gärna skapa en tavla med en fågelholk på. Så jag passade på att göra en till Petras butik, våra alster blir ju tyvärr färre och färre i takt med att vårt material tar slut. Men vi försöker inspirera lite till och jag hoppas såklart att min tavla gör dig lika glad som den gör mig :)

Allt är klippt och målat på frihand, förutom fågeln och lite rubons. Lager på lager med akrylfärger, stämplar och sen fästa hus, spets och fågel med decoupagelim. När allt torkat så stämplade jag med ytterligare lite akrylfärg, ritade alla kanter runt papprena och till sist så målade jag blommornas kronblad och stjälkar samt klippte ut deras mitt i papper. Blev så läckert! Allt är skuggat med Faber Castells Pitt Pens, tyvärr är de flesta slut MEN du hittar några i packar tillsammans med underbara akvarellpennor!Ha det gott, så hoppas jag vi ses snart igen :)
/Helene - webmosterhelene

Materiallista - scrapbooking hos Scrapgalen
Papper: GCD

Canvas*
Papper: GCD "Splendor - Pink Flora" (rosa med små vita blommor), GCD "Splendor - Posies" (turkos med rosor), GCD "Splendor - Tiny blossoms" (prickigt, vit med turkos och rosa blommor), Simple Stories "Aweso(me)- Blue dot mini/Ledger" (blåprickig/beige)

Krita: Neocolor II "Brown" (brun) 
Pennor: Faber Castell Pitt Pens
Akrylfärger*
Lim: Decoupagelim
Spets, stämplar*

*privat
3 kommentarer:

Lena B E sa...

Jättesnyggt!! :)

Hanna-Marie sa...

ville visa vad jag gjort med stencilen jag fick i mitt gäst-dt kit i maj :-D kika gärna in i min blogg:

http://fnyzliv.blogspot.se/2012/07/stenciler.html

Jozebelle sa...

Vad mysig den blev Helene, den gillade jag supermycket!

/kramizar