måndag 29 oktober 2012

Scrapgalen får ny ägare!


Hej på er alla bloggisar!

Nu var det länge sedan det skrevs något nytt här i bloggen och som många utav er säkert vet har Scrapgalen legat ute för försäljning en tid. Jag har fått prioritera om min tid, både privat och arbetsmässigt, och har därför inte kunnat arbeta med företaget som tidigare och därför bestämde jag mig till sist för att sälja mitt företag.

Nu kan jag med stor glädje meddela att Scrapgalen får en ny ägare på torsdag, den 1:a november! Jag lämnar med varm hand över butiken till en positiv, driftig och scrapgalen tjej som kommer att presentera sig själv längre fram. Det känns otroligt kul att Scrapgalen får leva vidare med ny kraft och nya visioner. All lycka till er!

Jag vill även passa på att rikta ett STORT VARMT TACK till alla er som varit med mig genom åren 
- designteamet (Ullis, Ulrika, Helene, Cilla, Mija och Anna). Tack underbara ni för all inspiration, alla skratt, all hjälp och framför allt för er vänskap!
- min kursledare Therese. Tack söta du för samarbetet med kursdelen, du är fantastisk!
- alla er kunder som handlat hos mig, som jag träffat på mässor, kurser och event. Tack för att ni har handlat hos mig och för alla fina mail jag har fått ifrån er.
- alla kollegor i branschen, alla leverantörer, marknadsföringskontakter mm. Tack. Jag har lärt känna så många härliga människor i scrapbooking-världen, lycka till i framtiden.

Under tiden fram till överlämningen kommer butiken att fortsätta att vara öppen och lagerrensningen fortsätter tills vidare. På torsdag ändras uppgifterna i butiken vad gäller ägare, adress, inbetalningssätt mm och butiken flyttar rent fysiskt. Nätbutiken finns givetvis kvar på samma adress som vanligt och ni kommer även i fortsättningen att kunna nå ägaren på info@scrapgalen.se eller blog@scrapgalen.se. Även Facebook- gruppen kommer att finnas kvar liksom tidigare.

Mer information kommer längre fram!

Stor varm kram,
Petra

3 kommentarer:

Stephi sa...

lycka till med allt .

Jozebelle sa...

Lycka till med livet fortsättningsvis och chansen är ju stor att vi kanske möts därute i scrapvimlet.

carina sa...

lycka till med allt!