fredag 2 november 2012

Hej!

Jag tänkte att jag skulle presentera mig för er här på bloggen som ny ägare av Scrapgalen. Jag är så glad att jag har fått äran att ta över Scrapgalen och ser framemot att lära känna er alla.

Så vem är jag?
Jag heter Lillian Djurfelter men kallas för Lia. Jag bor norr om Stockholm i Märsta med make, dotter, son, 2 fosterbarn, makens son och så är vi kontaktfamilj till en kille varannan helg. Fullt hus med andra ord.

För bra länge sedan upptäckte jag den underbara hobbyn scrapbooking och blev genast förälskad. Att öppna en butik har länge varit en tanke och den dag min man hittade annonsen för Scrapgalen startade jag ett äventyr jag bara drömt om.

Jag har nog scrappat i ca 10 år och älskar denna hobby och hur mycket den förnyar sig. Jag älskar att prova nya saker och tycker att Mixed Media är riktigt roligt men är fortfarande bara på startstreckan. Annars gillar jag Vintage, Steam Punk och rosa rosa rosa och mycket mer. Charmen med scrapbooking för mig är att jag får släppa lös min fantasi och att det inte riktigt finns något rätt eller fel. Det innebär även avkoppling och en paus från allt annat en stund. Sedan ger det mycket utrymme för nostalgi och glädje. Har tusentals projekt i huvudet och hoppas att jag en dag ska hinna med alla.

Kram Lillian


8 kommentarer:

Pysselbus sa...

Vad kul att Scrapgalen har fått en ny ägare! Skönt för Petra att få lämna över och roligt att butiken får leva kvar! Det ska bli spännande att se vad som händer framöver!

Kram
Linda

MezzaNotte sa...

Lycka till Lillan! Det är härligt att scrapgalen får leva vidare!

Marita vs snojbi sa...

Lycka till

Ulrika sa...

Lycka till Lillian!! Vad kul att någon tar över vårt kära, gamla Scrapgalen! Det ska bli jätteskoj att se vad det blir för fint av det här!

La Vikinga sa...

Instämmer med föregående kommentarer; välkommen och lycka till!!

Carina sa...

Jättekul att Scrapgalen lever vidare och att en ny ägare kommit in. Välkommen Lilian! Vad roligt! Lycka till!

Jozebelle sa...

Lycka till nu med allt!

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Kul att Scrapgalen får leva vidare! Ska bli spännande att följa vad som händer här