Nyhetsbrev

Nu har Allhelgonahelgen passerat, regn och grådisiga dagar är nu här på allvar och vad passar då inte bättre än att sätta sig ner vid pysselbordet för att scrappa?!

Om ni inte redan har sett det så har Scrapgalen fått en ny ägare 1 November. Jag heter Lillian och ser jätte mycket fram emot att få ta hand om Scrapgalen och chansen att lära känna alla trogna kunder.

Tills jag har hunnit fylla på lagret med nya godsaker vill jag gärna bjuda er på ett litet välkomsterbjudande! 25 % på hela sortimentet (även redan prissänkta varor). Skriv koden - VÄLKOMSTPRESENT - i kupongkodsfältet när du står i kassan (ej i kommentarsfältet) så dras rabatten automatiskt av från din ordersumma.

Då jag är ny nätbutiksägare kan leveranserna dröja något längre än normalt och därför bjuder jag på frakten under hela november! Skriv koden - FRAKTFRITT - på samma ställe som rabattkoden så nollas frakten på din order.
Erbjudandet gäller tom 2012-11-30 på varor som finns i lager.

Jag vill slå ett extra slag för Scrapgalen på Facebook och vår blogg: www.scrapgalen.blogspot.se

TACK
Ett stort tack vill jag skicka till Petra som har varit kanon bra och hjälpsam vid överlämnandet av Scrapgalen. Jag är ärad över förtroendet att få sköta om Scrapgalen efter Petra och hoppas att kunna göra Scrapgalen rättvisa.

Vill tillönska Er alla en kreativ novembermånad!

Lillian