torsdag 26 mars 2009

Lay-outer med My Minds Eye

Hej alla pysselsugna!

Jag har gjort ett antal lay-outer med ljuvliga papper från My Minds Eye. De är från den helt nya serien Penny Lane med softade färger i blått, rosa med lite stänk av bl.a. brunt.

.........................................................................................................................................................

Först ut ett av min absoluta favoritpapper, Passion - swirly bird med den häftiga fågeln på. Jag har skurit lite i stjärtfjädrarna för att placera ett av fotona bakom dem.
Bokstäverna i titeln har jag skurit ut med hjälp av min Slice. Pappret jag använt till det är Bazzills tuffa papper med "prick-struktur", Dotted Swiss.

Jag har dragit små streck runt kanterna på pappret och dessutom chalkat lite.
....................................................................................................................................................


Sedan två lay-outer med My Minds Eye-papprena Notebook Doodles och Graceful circles ur serien Penny Lane Chassé .
Jag har använt baksidan av Notebook-pappret till lay-outen på den vänstra bilden, textrutan är dock från framsidan. Titeln är American Crafts lite glittriga thickers Sprinkles.
Chipboard-pilen är Bazzill och du hittar den här!

Lay-outen till höger är gjord med både fram- och baksidan av pappret Graceful circles. Det är baksidan som är så där sött rosa-prickig! Som fotomatta har jag använt Bazzills mörkt rosa cardstock Rosey-canvas.

Titeln är skriven dels med chipboard-bokstäver som jag klätt med pappret och chalkat runt kanterna, och dels med thickers Subway.
Knapparna är från Basic Grey och jag har klippt ut bitar ur pappret och fäst bakom dem för att de skulle bli lite mer färgglada!...........................................................................................................................................

Den här lay-outen har jag gjort med spillet som blev över från lay-outerna här ovan. Jag har nu blivit modigare att använda rosa till mina pojk-layouter!! Det funkar riktigt bra!!

Jag har använt knappar (Basic Grey) och brads (American Crafts) för att göra kanter runt fotot, det tycker jag blev en kul detalj! Användbart om man har stora mängder knappar och brads som bara ligger och skräpar (det är mig själv jag tänker på!! :-)

Primas vackra fjäril är helt oemotståndlig!!
..........................................................................................................................................Scrappa på!!/Ulrika

2 kommentarer:

Christel sa...

Jättefina Lo:s!
Vad häftigt det blev med inramningen av fotot med knappar och brads! Bra idé!

~ Sophia ~ sa...

Kul att du väljer rosa till en kill-LO!
Jag väljer oxå det ibland. Just nu så är rosa och rött min mellansons favvo-färger. Klart det måste scrappas då...

KRAM!