torsdag 14 maj 2009

Rött, svart och vitt från Rusty Pickle!

Jag fick två av de supertuffa Rusty Pickle-papprena Brass Knuckles för att skapa något av. Helt ok för mig!! Till det fick jag också en bit vackert "silvernät-band" som du hittar här, och ett rött smalt band som du hittar här, journaling-rutor från Jenni Bowlin som finns här, samt några brads från American Crafts som finns här.

Den första l-o:n visste jag direkt vad jag ville använda för foto till, och kom ganska snart på hur jag skulle göra. Har sett flera scrap-kollegor som gjort den läckra detaljen med öljetter och band (eller snöre) som du ser i övre högra kanten på min l-o. Jag ville testa det och är nöjd med hur det blev! Tack Sophia och Sofia m.fl!!


................................................................................................................................................................

Den andra l-o:n hade jag ett bra foto till, men visste inte på en gång hur jag skulle göra.... Jag har bearbetat fotot i Photoshop och minskat färgen i det.
Efter en stunds funderande valde jag att klippa ut några av gitarrerna från pappret och fästa som dekorationer. Jag fick användning för de brads som jag hade kvar, och änvände här den underbara självhäftande swirlen från Prima med rökfärgade stenar som jag också fick i mitt dt-paket! Du köper den här!
Journalingrutan är från Jenni Bowlin, och den finns här!

Titeln är skriven med bokstäver från American Crafts thickers som heter Sprinkles. Ett supersnyggt typsnitt, tycker jag, och de är så där lagom glittriga!! Brukar inte använda engelska på mina lay-outer, men jag brukar ibland kalla barnen för just sweetie, och eftersom fotot är taget i England passade det bra tyckte jag!


........................................................................................................................................................

När jag sen hade använt upp nästan allt mitt material från dt-paketet hittade jag av en slump några foton som jag ju skulle ha haft från början!! Typiskt!! Det var ju just de fotona som var perfekta för Rusty Pickle-papprena!! Lukas som spelar på sin leksaks-elgitarr, fotona går dessutom i svart-grått-rött, perfekt till papprenas silver och svarta färg!
Det var bara till att köpa ett papper till av Petra!!

Så här blev den lay-outen:Jag har använt Jam session och figurklippte det efter ett Jenni Bowlin-papper.
Runt kanterna använde jag Stickles silver.
Titeln är skriven med American Crafts thickers (kan man få för många av dem??!), modellen heter Tinsel.

Om du tittar riktigt noga ser du att jag uppe i högra "hörnet" och nere i vänstra "hörnet" fäst de små rökfärgade stenarna som blev över från l-o:n "Sweetie". För att få en fin effekt på fotona har jag sandpapprat runt kanterna!

Lycka till med era Rusty Pickle-papper!!

2 kommentarer:

christel sa...

Häftiga!!! Den sista Lo:n Rock on är bara såå läcker!

ScrapGalen sa...

Urläckra Ulrika!