torsdag 4 juni 2009

Vi festar vidare

I mitt kit fick jag LJUVLIGA Kaiserserien Sweets, att dom är dubbelsidiga gör att de går att kombinera i oändlighet. Jag hade lämnat önskemål till Petra om att få dessa papper som går i orange och rosa. Kände att ville utmana mig själv lite. Petra spädde på utmaningen en aning genom att be oss i designteamet att fokusera på bröllop, fest och avslutning. Och som om det inte skulle vara nog med det så skickade hon bl a med rosa filtbård till mig....

Det var verkligen jättekul att jobba med dessa papper och färger. Först ut en studentlayout som jag valde att ha ett svartvitt foto på för att inte färgerna skulle förta varandra alldeles.

Förutom Sweets har jag dekorerat med Maya Roads Trees Mini som jag klätt med papper, målat stammarna svarta och täckt med Crackle accent. Rubriken är Thickers Dolce - Apricot som jag chalkat med lite svart.

Ett kort att använda till student eller födelsedag blev det också.
Ballongerna är fram och baksidor av Sweets. Filtbården, som jag var lite rädd för först, vart jättesnygg till och jag är glad att jag har kvar av den. Tänk så man kan ändra sig=) Så tack för utmaningen Petra!

Ha en jättefin helg alla!

Kram
Cilla

2 kommentarer:

Lillnettan sa...

Ballongkortet åkte då rätt ner i min inspirationsmapp! Tack för det! :D

Gurkiss sa...

Riktigt snygg LO och kortet också. Snyggt när man stansat ut ballongerna i mönstrat papper och sen med riktigt snöre :)

kram gurkiss