söndag 19 juli 2009

Inspiration!!

Jag blev så inspirerad på Scrapgalens träff att scrappa lite romantiskt/shabbychic/vintage eller vad man nu vill kalla det. Lite nedtonade färger och rivna kanter och chalkat.

Därför valde jag My Mind Eyes papper från serien Bella Bella French Flea Market, när jag fick chansen att helt själv välja de papper jag ville ha i mitt dt-paket! Jag valde också ut några cardstock i matchande nyanser, blommor från Prima, en bit spets samt ett American Crafts thickers-alfabet Dolce.

Den första lay-outen föreställer min förstfödda då han bara var några timmar gammal. Han var ju så ytte-pytteliten när han föddes. Svårt att tro nu när han är 8 år och 140 cm lång och drar 38 i skor!!!
.......................................................................................................................................................

På nästa l-o har den lilla bebisen hunnit bli 5 månader och det är dags för namngivningsfest! Lay-outen är ändå ganska avskalad för att vara i den här stilen.
Bokstäverna här är från American Crafts alfabet Patchwork.
Blomman är Prima, och den lilla knappen och journaling-rutan är från min egen lilla (??) samling.
.....................................................................................................................................................

Jag hade ett helt nytaget kort på min minsting som hunnit bli 6 år. Jag hade konverterat det till svart-vitt i Photoshop och blev ganska nöjd med utseendet. Dags att scrappa det!!

Jag har här chalkat bokstäverna som ju är tygklädda och helt perfekta för detta ändamål! Blommorna är från Prima, och den lilla bården under fotot är stansat med en Martha Stewart-punch Doily Lace.
Chipboard-träden kommer från Maya Road. Trädens stammar har jag chalkat med Chestnut Roan, och kronorna har jag klätt med papper. Den lilla fågeln är chalkad.2 kommentarer:

FannyDesigns sa...

Jättefina Layouter! Du har något att hämta i min Blogg!

Kram
Susanne

Lillnettan sa...

Woow, du gör ju jättevackra vintagealster! :D Skoj att variera sig lite och testa nåt nytt, eller hur? :)