torsdag 1 oktober 2009

Inkido utmaning!


När jag fick mitt första DT kit för hösten innehöll det bland annat underbara julpapper från Inkido! Jag som är ett "julfreak" blev helt lyrisk! Jag utmanade mina DT systrar att göra flera olika saker med endast ett mönstrat Inkido papper. Vi har fått lägga till enfärgat och dekorationer. Så från och med idag och några dagar framåt kommer vi att visa vad vi skapat allihopa!
Jag som "kokade" ihop utmaningen kastar mig ut först av alla! Jag har använt mig av Inkidos
Flinga Blå. Så här ser hela min collektion ut!
Visst är det otroligt vad mycket ett papper kan räcka till?!

Först ut blir ett kort med snögubbar. Stjärnorna är stansade med Martha Steewart stans och pyntade med halvpärlor från Prima som ni hittar i butiken. Enkelt men fullt av vinterkänsla!

Jag som brukar använda de flesta papper till minsta smula vill gärna visa vad effektfullt det kan bli av ytte pytte bitar! Denna tag kommer att pryda någon av mina julklappar.

Du kan lätt göra egna vackra presentaskar genom att klä om smyckes askar. Runt kanterna sitter en bred spets och ett blått band. Missade att fota det. Här har jag använt blå Hydrangea och vita löv, båda från Prima och ni hittar dem i butiken.
Ett julkort med papper i flera lager och en pyntad Chipboard flinga. Scrapgalen har söta små flingor från Maya road! Den vackra spetskanten är stansad med kantstans från Martha Stewart.
Sist ut blir en presentpåse. Jag har klätt både fram och baksidan med Inkido pappret. En enfärgad blå tag som jag dekorerat med utstansad snöflinga. I butiken finns rutiga band i flera olika färger!

Det var allt jag hade att bjuda på idag! Imorgon visar Christel vad hon hittat på! Jag kan knappt bärga mig! Många kramar från LillBlomman!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Presentasken var en RIKTIGT bra idé! Så många fina grejer! Glömde säga det på träffen, men bra jobbat!!