torsdag 22 oktober 2009

Jag har lekt med Reprint stämplar!

Ni har väl inte missat de snygga stämpel arken från Reprint? Jag har lekt med setet som heter In vino Veritas. De finns tre till ark två med julmotiv och ett med lite snygga mönster effekter! Julälskare som jag är får mitt första alster gå i julens tecken!

Hemma hos oss köps det alltid in av årets julglögg till varje jul. I år kommer flaskan prydas av denna flasktag! Jag har stämplat med den lilla textstämpeln och skapat mitt eget mönsterpapper. Från butiken hittar ni även rutigt band och den snygga plast charmen från Tim Holtz.

En liten närbild! För att få en varm och mysig känsla har jag stämplat med brunt på lite beige aktigt papper. Inkidos Ruta röd gör det hela väldigt juligt och fint!

Hur gör ni får att komma ihåg det goda vinet ni köpte eller bjöds på? Sparar flaskor eller ligger det lösa papper i plånboken? Här har ni den mycket snyggare lösningen! En liten bok gjord av cardstock och pyntad med Reprints stämplar och papper från Graphic45.

Med enkla medel blev det mycket snyggare än lösa papper! Graphic45 fina julserie passar perfekt med sina mustiga färger! Nu är det bara att skriva in favoriterna!
Hoppas att jag kunnat inspirera lite! Många kramar LillBlomman!

2 kommentarer:

Christel sa...

Jättefint, Ullis! Gillar den lilla vinboken.

Anonym sa...

Jag med!