lördag 31 oktober 2009

Vinnare i Halloween-tavlingen!

Glad Halloween på er eller vad man nu säger! :-) Hoppas att ni har haft en härligt, spökinspirerad dag här i bloggen! Här hemma har vi gjort läskiga pumpor av cardstock för att kompensera bristen av riktiga i affärerna! Dottern min färglade och blingade så fint så de blev nog finare än köpta pumpor i slutändan tror jag!

Vi har ju haft en liten tävling här i bloggen om att göra en "spökig godisförvaring". Två underbara bidrag fick vi in och mina två små gullungar (3,5 och 5,5 år gamla) har nu röstat fram den de tycker bäst om.

Vinnaren blir Lotta/FruH som altrat en gammal burk för mintstänger med lite assistans från sin dotter som slice:at ut och blingat den härligt glittriga pumpan. Grattis Lotta!

Det andra bidraget kom från Mahlin78 som gjort den här läckra korgen att proppa full med godis!
Eftersom vi fått in två stycken bidrag till tävlingen tycker jag och mina barn att båda två är värda ett läskigt pris! Lotta/FruH får huvudpriset men ett tröstpris skickas också till Mahlin78. Maila mig gärna på info@scrapgalen.se med era adresser tjejer så kommer priset med posten.
Stort grattis och ha en härlig Halloween-kväll!
Buuuuuuuuuuuu

3 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Åh vilken fantastisk förvaring Lotta/Fru H gjort! :-)

Ulrika sa...

Grattis tjejer! Superfina grejer ni gjort!!

http://lottafruh.blogg.se sa...

Vilken rolig överraskning, så här på söndagsförmiddagen - både jag och min pysseldotter blev jätteglada! Mahlin, vad häftigt med trådarna som spindelnät, cool effekt!
Buu på er och tack för rara ord!

Lotta/ FruH