lördag 13 mars 2010

Ett jättestort kärleksbrev!

Hej hej! Lillnettan här!

Jag fick bland annat papper från Imaginisce: Sweet Cheri att leka med i senaste DT-paketet, och precis som Lillblomman tyckte jag att de inte riktigt tillhörde min vanliga stil. Jag försökte dock tänka lite annorlunda och funderade på om man skulle kunna göra en lite sliten romantisk layout med dessa pigga och lite barnsliga papper? Så här blev resultatet!


Papperet heter Truffle Shuffle och har massa godsaker och hjärtan sprinklade över sig - perfekt till en kärlekslayout egentligen! Jag gjorde LO'n som ett kärleksbrev från mig till min make och adderade lite Pink Paislee-journalingkort samt ett gammalt Inkido-papper (finns tyvärr inte i shoppen) för att både lugna ner och piffa till papperet. En liten virkad vit spets fick också vara med.

Jag slet också sönder papperet och sydde ihop det igen. *ler* Jag hade inga matchande Loopy Brads, men ÅÅÅÅH så bra det blev att embossa dem med Zing embossingpulver (Black Opaque)! Jag är kär! Två lager embossingpulver så blev mina fula brads som små blanka knappar i stället.

En liten blomhög förstås, som en överraskningsbukett. Här har vi Mulberry Rose Leaves, Primas Love Story: Kissing Red samt Kissing Pink, vackra Cameo Roses: Azalea och vita rosenknoppar. Den stora vita rosen är min egen.

Tack för titten!

Kram från Lillnettan/Anneth

1 kommentar:

LillBlomman sa...

Härlig! Skoj att få se hur du tog dig an uppgiften! Tycker att papperna är urhärliga och du har använt dem perfekt! vacker blomsamling också! me love!