fredag 12 mars 2010

Vi drar till Legoland!

Jag fick leka med Lego-papper och dekos i mitt förra dt-paket!
Jag behövde inte tänka till alltför mycket innan jag kom på att jag såklart ska scrappa familjens besök på Legoland för några år sedan...
Vi hade två underbara dagar där och bodde på det fina hotell Legoland! Barnen har tjatat sen dess på att återvända, och det kanske blir av nån gång snart! ;-)


Klicka på bilden för att se den i större format och för att se detaljer!

Jag valde att göra en dubbelsidig layout eftersom jag hade fem fotografier som jag ville ha med! Jag mattade fotona med röd cardstock för att bryta av mot det gröna Lego-pappret.

Lego-pappret har jag använt till att göra bokstäverna i titeln, som ni ser. Jag har skurit ut dem med min Slice, Noteworthy heter fonten. Men jag har också klippt ut några legobitar och placerat i en "hög" tillsammans med några av de läckra dekosarna.

På vänstersidan sitter en bit av Imaginisce-papper, Straight Ahead heter det. Jag har också klistrat dit några bitar från en broschyr som vi fick på Legoland (längst till vänster på layouten). Jag har också klämt dit två söta bil-stickers från Imaginisce-serien Let's Roll.

P.S. Nästa vecka händer något riktigt kul i bloggen!! Vi kör Nybörjarvecka med massor av grundläggande tips och beskrivningar av allt möjligt som är bra att veta för dig som är nybörjare! Jag är övertygad om att även du som hållt på ett tag har något att lära också! Så missa inte vecka 10 i Scrapgalenbloggen! Välkomna! D.S.


Tack för titten!


1 kommentar:

Christel sa...

Vad kul med en dubbellayout!
Det ser man inte så ofta!
Läckra papper och dekosar.