måndag 22 mars 2010

Mångsidiga Websters!

Websters tillhör en av favoriterna bland pappers tillverkare! En av anledningarna till det är att de gör det lätt att få leka! Jag klipper ut delar och detaljer och kan få helt olika layouter från samma papper! På dagens layout har jag jobbat med Lullaby lane.



Jag har plockat fram en av mina mönstersaxar och fått fina vågiga kanter. Underst har jag använt den ljusblåa sidan av The arrival pappret. Det lekfulla gula heter Puppydogs and pigtails! Man blir ju kär i bara namnet på pappret! De mer enfärgade gula heter Leaps and bounds.



Här kan ni se allt annat i detalj jag använt! Gula ljuva rosor, hemgjord turkos ros ( som ni kunnat lära er på kurs av mig på träffarna ), fjäril, Hydrangea, mini alfas och snygga Chippis bokstäver! bakom fotot har jag placerat ytterligare en favorit, nämligen calendar cards från jenni Bowlin.



Här kan ni se det lilla tåget som jag klippt ut och fäst med 3d kuddar. I butiken hittar ni även snygga spetsar i många färger! Hoppas att ni blev sugna på att jobba med Websters nu! Kram!

1 kommentar:

Christel sa...

Mmmmm, hur gör du????? Du skapar den ena lo:n efter den andra och ALLTID lika fina!!!