onsdag 14 april 2010

Flying high

My little shoebox har kommit med fem färgsprakande serier med gubbar i olika teman. Jag fick flying high att skapa med i mitt DT-paket. En serie som passar utmärkt till flyttkort, första boendet eller som för mig - att hitta drömbostaden.

Jag och min sambo hade planerat att hitta vårt perfekta boende om ett par år när barnen (definitivt) flyttat hemifrån, men av flera anledningar skyndades processen på och i dagarna går vårt hus ut för försäljning. Så nu gäller det att hitta drömhuset snabbt vilket är spännande och kul men samtidigt lite läskigt.....


Papperna har så mycket roliga detaljer i sig så jag har tagit tillvara på dem och klippt ut hus, staket, tankebubblor (moln), fåglar och skapat en pil utav baksidan på Bird´s Eye View. Tagsen som jag hittade i mina egna gömmor passade perfekt. Rankan längst sidan av fotot kommer från det tillhörande overlayarket.


Detaljbild på mitt blivande hus?

Det var allt för mig idag. Nu ska jag in på hemnet.se och hitta DET huset=)

5 kommentarer:

LillBlomman sa...

Kanonfin och så himla passande nu rå´! Kram!

Jakaranda sa...

Åååhh vad fint..! Blev verkligen sugen att scrappa nu.
Har letat lite överallt efter papper med hus eftersom jag skulle vilja scrappa lite om vårt hem. Men jag har inte hittat några som passat mig och min smak. Äntligen verkar de ha kommit. Vill ha..! :)
Ha de´

Christel sa...

Så himla fint, Cilla! Det kvittar verkligen vad du får för sorts papper i händerna, det blir superfint varenda gång!!!

MMS sa...

Fin och inspirerande layout! Hoppas att ni hittar drömboendet.

Ulrika sa...

Den där gjorde du riktigt bra! Jätteläckert! Lycka till emd husletandet!