lördag 5 juni 2010

2 st kort med October Afternoon

Hej!
Vilken härlig sommarvärme vi har nu! Hoppas det håller i sig!
Jag har gjort 2 st kort utav mina spillbitar från October Afternoons pappersserier.
Storleken på korten är 20 x 10 cm och jag måste säga att det var riktigt kul att göra dessa. Variation förnyar och tycker man att man kört fast och att allt man skapar blir likadant är mitt tips till er att prova skapa i något annat format. detta gäller både layouter och kort. Man får automatiskt "tänka om".
Det första kortet är gjort med spillbitar från pappret Near Mint, Thrift Shop, och tillhörande dekorationskort. Rosorna är från Prima och det gröna veckade bandet hittar ni här. Biljetterna kommer från tillhörande stickersark till Thrift Shop serien.
Kortet är väldigt enkelt och tog ca 15 min att göra. Lite bling i kanterna och sen var kortet färdigt! Nästa kort är också gjort med spillpapper från serien Thriftshop, needs paint. Jag har böjt ner ena kanten på pappret och fäst det otroligt häftiga blomsterbandet från Websters och dekorerat med blingpärlor i mitten av "blommorna". 2 halva tillhörande dekorationskort sticker ner under fliken och sedan har jag stämplat ett Grattis över. De eleganta damerna kommer från ett stickersark som tillhör pappersserien Thrift Shop.
Så här ser kortet ut inuti:

Här ser ni en närbild av det läckra blomsterbandet.
På nedre delen av kortet har jag satt en aprikos spets och dekorerat med en jättefin knapp.

Det var allt från mig idag! Ha en trevlig helg!
Kramis!

1 kommentar:

Emily sa...

Gud vad fin den var, gillar vintage-stuket och det romantiska!