måndag 26 juli 2010

Färgstarkt med Skymning Design


Skrivet av Catta

Hej på er!

I Skymning DESIGN:s kollektionen med stämplar hittar man både söta stämplar och lite tuffare. Personligen vill jag gärna slå ett slag för de lite tuffare motiven! Jag tycker just den kategorin stämplar har fattats på marknaden och därför oftast ritat mina kortmotiv själv, så det var lite extra roligt att det var just bl a den typen av figurer Scrapgalen ville ha när jag skulle designa stämplar hit!

Så här kommer hon, rockiga Miranda, som sitter i skuggan och sippar på en dricka.


Jag har färglagt henne med akvarell på tub och vissa detaljer med tunn tuschpenna. Bakom Miranda sitter ett papper från The girl's paperie-Paper Girl, "Paisley", med så vackert mönster och härliga färger att det nästan kändes tråkigt att dölja det med motiv och text. Det matchande pappret bakom texten är baksidan på "Birds Eye View" från My little shoebox's kollektion Flying High. Texten är skriven med stickers från Webster Pages "Storytellers Alpha Stickers- Life's Portrait". Bakom fliken i hörnet kikar en utklippt detalj från ett Bo Bunny-ark jag hade liggande. Den är "förgylld" med crackelpaint men det syns inte så bra på bilden.

På insidan har jag satt mer papper från the girl´s paperie: snygga "Green Brocade" och baksidan på "Shabby Flowers" som är mönstrat som sidan ur en anteckningsbok vilket jag tyckte passade fint på temat stämma träff!

Texten "a perfect kind o f day" är från October Afternoon's "Fly a kite, border-rub ons" och de gulliga pappersblommorna är "Flower Market Paper Route" från Paper Girl. Den vita texten på svart bakgrund är textat med min högra hand... :)

Nästa kort är en hyllning till alla snedseglare och sommardiggare: Miranda på bryggan tillsammans med papperskollektionernas vitaminbomb Eco Park´s Sweet Sommertime". På framsidan sitter baksidorna på "Happy Spots" och "Cool Treats". Miranda, som fått håret blekt av sol och saltvatten, är även här färglagd med akvarell på tub.På insidan lyser den "Leende solen" som jag maskade i hop med "Moln med swirls" (men swirlsen fick bli bortklippta här...) som är två andra, söta stämplar från Skymning DESIGN. Himlen är baksidan på "Pinwheels" och seglen har jag klippt ut för hand i papper från "Sweet Sommertime". Tagsen på vänstersidan var lite gammalt jag hade hemma.
...jag vet inte vad det är med de här papperna men jag blir sugen på juice... :P

Nästa gång jag dyker upp i bloggen blir det mer kort med stämpelmotiv från Skymning DESIGN!

Tack för titten!


3 kommentarer:

Ulrika sa...

Mycket snyggt! Färgglatt och härligt!
Jag hänger gärna med och fikar! ;-)

Lillnettan sa...

Mmm, jättefina - gillar särskilt hur du gjort med papperet kring tjejen på bryggan, att det är så där uppkrullat. :-D

Lisa sa...

Otroligt snyggt! Du är grym! =)