söndag 18 juli 2010

Kortinspiration med Skymning design stämplar

Skrivet av Christel:

Hej alla glada scrappare!
Ni smälter väl inte bort i sommarvärmen?
Jag passade på att ta en pause från sol och bad och satte mig inomhus vid scrapbordet ett tag!
Oj,oj,oj vad roligt det var! Och riktigt avkopplande!
Jag hittade en söt variant på stafflikort i en norsk blogg som jag ville testa. Denna vikning tillsammans med Echo Park papperna, Sweet summertime, blev en kul kombination. Jag har dessutom använt mig av tillhörande stickers som dekorationer:
De underbara nya stämplarna från Skymning design, som Scrapgalen är ensamma om att sälja, passade utmärkt till dessa färgglada papper! Flickan som ligger på bryggan heter Miranda och ni hittar stämpeln här!
Här ser ni kortet stående från sidan. Vikningen gör att man får häftiga 3D detaljer!Stämpeln är målad med Copics Ciao pennor. Miranda är så söt! Det roliga med dessa stämplar är att de har ett alldeles eget utseende! med sina stora fina ögon ser motiven lite alvliknande ut:Så här ser kortet ut inuti:
Nästa kort har jag gjort utav spillbitar från Maja Design papperna. Här sitter en liten alvkille på en stubbe och spelar flöjt. Killen heter så passande Alvin:En liten närbild av det underbara stämpelnmotivet! Runt alvkillen har jag lagt en sträng med glitterstickles för att förstärka den magiska och sagolika känslan som stämpeln har: Mer inspiration av Skymning Design kommer inom kort då stämplarnas "mamma", Catharina Hermansson, kommer att visa hur hon använder sig av stämplarna!


4 kommentarer:

Lisa sa...

Jätte snygga kort! Ja de är verkligen speciella de där stämplarna...min första tanke var alien inspirerat...de är söta men vet inte om det är min stil men man gillar dem mer o mer... =) speciellt när man får se såhär fina skapelser ♥

Lillnettan sa...

Supersött, och vilken cool vikning på det översta kortet!

Catta/ eldhexan sa...

Snygga kort! Blir sugen att pröva vikningen på det övre!
Åh, vad härligt trolskt du lyckats få det undre kortet! Mysigt!

Kram!

Cath. sa...

Helt underbara kort! Jag gillade också vikningen, smart!