måndag 19 juli 2010

Lillnettans fem favoriter!

Skrivet av Anneth/Lillnettan


Hej på er i sommarvärmen! Här kommer mina fem favvoprodukter som jag älskar att använda just nu!Bo Bunnys Mamarazzi-serie är inte helt ny, men oöverträffad vad gäller mustiga färger, läckra papper och finaste rub-onsen ever!Tim Holtz har kommit ut med en hel del coola produkter det senaste - vackra metalldekos, Film Strip Ribbon, olika Tissue Tapes (halvgenomskinlig "tejp" med fina mönster) och häftiga embossing folders. Foldrarna har inte riktigt så skarpa gränser som man kanske är van vid från andra embossing folders; mönstret tonar lite in och ut över ytan och gör att det man embossat lättare smälter in i bakgrunden. Wow!

Jag vill också slå ett slag för denna häftiga stämpel från Kort og Godt där motivet är hämtat från "Borta med vinden". Ganska stor och riktigt läcker stämpel som passar till mycket! (Till exempel Mama-Razzi-papper och Tim Holtz Film Strip Ribbon. *host host*)


Crackle Paint är inget nytt, men effekten av Clear Rock Candy är faktiskt värd att nämna ändå! Resultatet blir som Crackle Accents fast tunnare, och så är "färgen" tusen gånger lättare och snabbare att applicera. Testa gärna att gnugga in tags med lite olika distresser, stämpla på dem och avsluta med lite Rock Candy.

Till sist vill jag också slå ett slag för dessa coola bokstäver - i wellpapp! Använd dem som de är eller måla på dem; fina är de i vilket fall!

Inga kommentarer: