tisdag 20 juli 2010

Namnsdagskort med stämpel från Skymning Design

Skrivet av Catta

Hejsan!
Det här är mitt premiär-inlägg som DT för Scrapgalen och ni må tro att jag är stolt och lycklig som får har fått äran att hänga på i detta härliga och duktiga team!

Namnsdagar är något som ofta glöms bort, så visst blir man lite extra glad när någon kommer ihåg att fira när man har det? Kanske känner du någon du vill överraska med ett namsdagskort nu i "fruntimmersveckan"? Själv har jag knåpat ihop ett kort till en Christina!

På det här kortet ser ni den somriga stämpeln "Linnéa-smultron på tråd" som är en av stämplarna i kollektionen jag har fått förmånen att designa för Scrapgalen.

Linnéa är färglagd med akvarellfärg på tub. Runt om henne ritade jag en ram med tunn tuschpenna. Det söta pappret som jag använt både fram-och baksidan av, heter "Faith" och ingår i Prima Marketings kollektion "Flights of Fancy", men det är tyvärr slutsålt i butiken. De vackra rosorna på högerkanten finns däremot inne! De heter Cameo Roses "Azalea" och är från Prima Flowers. Den vita blomman är också från Prima Flowers men den liksom de rosa stickers-bokstäverna hittade jag i mina egna lådor. Snarlika stickers finns här.

Den här gången gjorde jag ett kort med milda färger som jag tyckte passade lilla Linnéa. Nästa gång ska jag visa ett par kort med lite mer färgstarka motiv! De andra stämplarna av mitt märke Skymning Design hittar du r.

Ha det så gott! Soliga hälsningar!
Catta


1 kommentar:

Lillnettan sa...

Jättesött! Så skoj att se dig göra något med din egen stämpel. ;-)