måndag 16 augusti 2010

Fresh print clothesline

Idag vill jag gärna göra er uppmärksamma på en helt underbar pappers serie från Little yellow bicycle som heter Fresh print clothesline. Serien innehåller en rad snygga papper och massor av roliga dekorationer. Jag vill också berätta för er att papperna har en härlig och lyxig struktur.

Har man barn är det kanske lätt att glömma bort att scrappa om sin älskade man? Har du inte scrappat om honom på länge tycker jag att du ska göra det nu! De papper jag valt går i gult, grått och en lagom röd färg som passar perfekt till lite manliga layouter! På min layout har jag använt följande papper: Cloudy day/Sunny day dot, Seamstress/Rainy day dot och Cora Chrysanthemum/Cora Stiched.

Jag har veckat en utklippt remsa här och fäst den sedan. Den fina journaling lappen är i tyg och flera fina detaljer finns på. Man köper den i två-pack.

Här har jag använt ett härligt band från American crafts dear Lizzy serie och det passar perfekt i färg till! Visst är det toppen när man kan kombinera flera olika tillverkares dekorationer så bra. Uppe i högra hörnet skymtar även en litet flygfä fram som finns i denna samlingen.

I fotots ena hörn har jag dekorerat med en röd blomma från Prima, en chippisblomma från Lily Bee och ett fotohörn från My little shoebox.

Jag kan verkligen rekommendera denna serie som det finns massor av dekos till! In och kika runt i butiken och handla så länge det finns lite kvar! Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Christel sa...

Jättefin! Gillar alla roliga detaljer som du lagt till!

Ulrika sa...

Vilken underbar kärleksförklaring till maken! Supersnygg med fina färger!