tisdag 17 augusti 2010

Härliga Splash Dance!

Skrivet av Ulrika

Jag hade en bunt spillbitar från Splash Dance-papprena (tillverkare Imaginisce).
Jag tänkte att det passar väl alldeles utmärkt att göra några kort av bitarna, så har ungarna något att ta med sig på de kalas de ska på under sensommaren och hösten!
Det blev massproduktion av kort, men det går snabbt om man genomgående kör ungefär samma upplägg och bara varierar mönstrade papper och dekos!

Av en händelse hade jag just plockat fram min ansenliga mängd punchinella som låg i ett hörn och skräpade. Det hade jag inte använt på länge, men nu var det dags! Det passar jättebra ihop med vatten-temat tycker jag!
                          
Här har jag använt pappret Ocean Motion ur vilket jag klippt den mönstrade remsan. En söt liten Sticker Puff på det!
Cardstocken jag använt som bas är ett s.k. bling-cardstock vilket innebär att det är lite glansigt/glittrigt. Passar bra till havs-temat!
...................................................


Här har jag också använt en remsa från Ocean Motion samt en Sticker Puff.
...................................................

Det mönstrade randiga pappret du ser heter Bubble Bash och är så himla snyggt! Det är delvis embossat och lite glansigt, superfint! Remsan med sjöstjärnorna är klippt ur Ocean Motion och även det är embossat!
.......................................................Här har jag återigen använt bling-cardstock och en remsa från Ocean Motion
Siffran är en American Crafts thickers, Dolce. Den finns i mörkgrått i butiken!
........................................................

Här har jag skurit ut en ram av den turkosa bling-cardstocken och fäst den ovanpå en vit kortstomme. Inunder ramen har jag fäst punchinellan som här får föreställa vattnet. Valarna är rub-ons som heter Doin' the Wave.
Just den här modellen av thickers finns inte i butiken, men kolla den här modellen som passar ihop med papprena!
..........................................................

Här syns en liten bit av det fina Bubble Bash bakom cardstocken. Den söta krabban är en Sticker Puff, så också blommorna.

Tack för mig, och simma lugnt!!

3 kommentarer:

Lillnettan sa...

Urgulliga! Jag är ingen fan av stickers men stickerpuffarna var riktigt söta. Bra användning av punchinellan också, vi är nog många som har en rejäl bunt som ligger och skräpar längst ner någonstans.

La Vikinga sa...

Coola och användbara kort - gillar de coola färgerna i ocean-iska toner!!! Kul att du kunde göra flera och visa samtidigt!

Charlotta

ScrapMyran sa...

Håller med Nettan, bra tips på vad man kan göra med all punchinella som ligger och skräpar!