lördag 28 augusti 2010

Imaginisce goes fika!

Idag har jag lekt med Imaginisces härliga höst papper som heter Apple cider! Det finns 13 olika saker att välja emellan i denna serie i butiken. Jag har skapat denna lo med 5 av dem! Ja, och så lite andra saker också såklart! Jag började med att ta fram min vita akrylfärg från Studio och tona ner det bruna pappret lite.
Iställer för att skapa med ett höstigt foto inspirerades jag av färgerna på fotot och papperna! Det blev en ganska lekfull lo med mycket att kika på.
På det coola alfabetet från Jillibean soap har jag kladdat Crackle paint på! För att ta upp min lite kladdiga bakgrund målade jag lite slarvigt även här. Ovanför har jag använt ett av alla snygga band som finns i butiken! Just detta hittar du här men jag har vänt bak och fram på det för att få en mörkare nyans.

Jag ville gärna använda en av de söta journalingrutorna men fick den inte att passa in riktigt. Då delade jag på den och lät den komplettera alla mina blommor! Titeln på rutan kanske inte passade så bra till min layout så jag satt minialfas över!

Jag blir så himla glad att det nu finns massor av dekorationer från Jenni Bowlin hos Scrapgalen!
En av favoriterna är dessa superfina fjärilar som finns i många olika färger! Lägg även märke till de söta halvgenomskinliga löven som också är från Apple cider serien.

Här ser ni en annan fjäril från samma förpackning. En liten extra detlaj är att jag duttat Coral Pearl maker runt det ljusa mellanpappret! Jag har också använt bruna rosor och gröna blad.

Visst är det härligt att jobba i lite höstfärger och glöm inte att det är du som bestämmer vilken stil och tema dina alster får! Julpapper kan bli sommarpapper och tvärtom. Bara fantastin sätter gränser!
Många kramar från LillBlomman!

1 kommentar:

Frideborg sa...

Jättehärlig LO, tycker mig känna igen papperna från mitt eget. Härligt.

Kram Marina