måndag 2 augusti 2010

Jag har haft skoj med Echo park!

Ibland blir man så där lite extra nöjd och har lite extra skoj när man skapar! Så var det när jag skapade denna layouten. Jag klickade totalt med denna glada pappers serie från Echo park.

Jag har faktiskt blandat in lite saker från andra tillverkare också, som vanligt:) Jag ville testa ett lite mer avlångt format men ändå skulle det passa i mina 12x12 album och det gick alldeles utmärkt! Jag har byggt upp en liten scen där Viggo klipper gräset. De papper jag använt heter Happy spots, Pinwheels, Raspberry delight och baksidan av Journaling card pappret.

I botten har jag använt stickers och sedan klippt ut snurror ur papper och satt ovanpå för lite mer 3d känsla. Banden kommer från AC Dear Lizzy serien.

Molnen kommer från Bo Bunnys Sun kissed serie. Jag satte molnen på 3d kuddar för lite med luftig känsla.

Det stora härliga trädet är också en stickers från serien. Arket innehåller mängder med saker att leka med! Jag klippte ut fler snurror och satte sedan dem i trädet. I snurrornas mittar har jag fäst halvpärlor från Kaiser i brunt.

Här har jag plockat in lite saker från October Afternoon också. Den lilla fågeln och ordet SWEET kommer från ett stickers ark ur serien Fly a kite. Ordet HELPER är skrivet med Thickers från American craft och är lyxigt glittrigt! Bandet från Dear Lizzy serien återkommer även här. Och all text är skriven med mini market stickers från October Afternoon. Denna färgen är tyvärr slut med de finns i grönt och svart.
Det var allt för idag men imorgon dyker jag upp igen och visar ett kort skapat av Echo Park!
Många kramar från LillBlomman!


2 kommentarer:

Lillnettan sa...

Så sjukt snyggt... Jag har svårt för så klara, glada färger, men du får ändå dina alster att se lugna och harmoniska ut samtidigt som de absolut inte är tråkiga. Bravo! :-D

Ulrika sa...

Den var superfin! Härliga fäger och mycket snyggt gjort!