söndag 1 augusti 2010

Meeera Block Party!!

Skrivet av Ulrika

Ja, jag är fortfarande partysugen!!
Här tänkte jag visa två layouter och ett kort som jag gjort med de härligt distressade papprena från BoBunny!

Först ut en layout med hela pappret Chill som bakgrund.
På det har jag fäst fotografierna och en ruta för både journaling och titeln. Jag körde den turkosa cardstocken i skrivaren innan jag fäste det på lay-outen. Gillar att skriva på datorn!! ;-) Bakom den turkosa cardstocken sitter en bit av pappret Stripe.
Titeln är skriven med tillhörande alpha stickers. Jag saknade några bokstäver, men löste det genom att klippa ut det som fanns kvar på arket där bokstäver tidigare suttit...
De stora klamrarna och de små runda stickersen kommer från stickers-arket som hör till serien.

...................................................

Nästa två alster är lite speciella. De är nämligen helt och hållet gjorda med SPILLBITAR!

Några av er är säkert jätteduktiga på att använda upp era spillbitar, hos vissa blir bitarna bara liggande. Nån kanske till och med slänger bitarna...

Men jag gav mig den på att jag skulle lyckas göra något mer av mina bitar! Det började med att jag satt och tittade på de där smala remsorna från pappret Stripe. Jag kom på att jag kunde ju göra som någon slags ram, och sedan byggde jag vidare!

Du ser också papprena Picnic (fram- och baksida) samt Teresa Collins måttbands-overlay .Här har jag använt spillbitar från papprena Stripe och Picnic. Även den kraft-färgade cardstocken var en spillbit! Hjärtat klippte jag på fri hand ur pappret Good Times.


Party on, girls!!

2 kommentarer:

Catta sa...

Håller med om att papperna är härliga!
Kul att du visade hur fint det kan bli med spillbitar! Själv sparar jag nästa allt som blir över,har så svårt att kasta bort fina papper, och man vet aldrig när man får användning av en liten remsa. :)

Lillnettan sa...

Jättefint, så roligt att se hur vi arbetar och tänker så olika kring samma papper (har några hemma som jag håller på att pilla med). Du lär mig att jag inte behöver krångla till det. :-)
Kortet var lite extra snyggt förresten!