torsdag 5 augusti 2010

Same same but different! En "skymning-stämpel", två kort.Skrivet av Catta
Hej!

I dag vill jag presentera Kelly, ännu en stämpel från Skymning Design, för er! Kelly är en cool tjej som gillar häftiga kläder och musik! Här kommer hon i två olika outfits omgiven av två olika stilar på papper...

På det första kortet har jag ritat till lite stjärnor som mönster på Kellys linne och skotskrutigt på kjolen. Jag har använt papper från Bo Bunny´s kollektion Block Party: Celebration, Dots och Good Times.

Framsidan som öppnas i mitten:


Insidan:


...och baksidan:
Dessa härliga papper är så roliga att kombinera med varandra och det är så lätt att få massor av ideer med vad man vill göra med dem! För att få med så mycket som möjligt av de snygga papperna hade jag mönsterpapper i stället för cardstock som stomme. Kortet är dekorerat med ett par utklippta stjärnor, rub-ons : Fly a Kite från October Afternoon, privat snöre, knapp och lite handritade sömmar i vitt och svart.


Det andra kortet är ett tack-kort som går i en söt-tuff stil där blommigt rosa möter svart. Jag som är svag för rosor föll pladask för de romantiska papperna Green Brocade, Shabby Flowers och Cabage Rose från
The Girls Paperie, Paper Girl.

Framsidan:


Baksidan med text från October Afternoon´s border rub-on´s:


Tagsen är gjorda av mönsterpapper som jag slagit öjletter i. Den fina röda knappen med bling heter Dynasty Flower och den har jag sytt fast på en bit rött band jag hade hemma. Den gör sig minst lika bra i mitten av en blomma! Den svarta bården på högerkanten samt hattnålen är privat men Scrapgalen har jättefina hattnålar här. Sömmarna är handsydda med tjockt brodergarn.

Kelly-stämplarna är färglagda med akvarell på tub och på vissa detaljer tunn, svart tuschpenna. Ett ställe där jag gärna använder tuschpenna är ögonen för att få fram distinkta linjer så att figuren får en klar blick. Kelly var riktigt roliga att färglägga och som ni ser kan man lätt ändra utseende på henne med hjälp av färgval! Nästa gång tror jag hon blir blond och har randiga leggings... Hur skulle du färglägga henne???

Kram! Catta

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Kul! Man ser verkligen skillnaden mellan stilarna på korten! Båda korten är riktigt snygga, men det översta är en klar favorit! MYCKET bra gjort!!

Lillnettan sa...

Coolt! Haha, "min" Kelly som jag färglade häromdagen har orangerött hår, gröna ögon och lila boots - hon är verkligen rolig att jobba med!

Catta sa...

Tack, tack!=)
Ha, ha, det låter festligt, Nettan!
Jag trodde hon skulle vara "pillig" att färglägga eftersom hon är så smal, det det var ju ingen konst, bara kul! :)

Christel sa...

Wow! Jag är mållös!
Såå läckra kort båda 2 och vilken färgläggning!
Supersnyggt!

Lisa sa...

Du är ett riktigt pro men det har jag säkert sagt förut ;) jaja det gör inget =)