fredag 6 augusti 2010

Välkommen, Teresa Collins!

Skrivet av Ulrika

Nu så, har Petra fått in Teresa Collins-produkterna i butiken! Kika in vettja!

Jag ska erkänna att jag inte hade det helt lätt när jag skulle scrappa med Teresa Collins pappersserie Chic Bébé Boy. Det berodde INTE på att jag inte gillade papprena, för de är ju så där härligt tufft söta i baby-blått. Och inte kan det berott på att jag inte hade de perfekta fotona, för jag har mängder av pojkbebis-fotografier!
Kanske att jag på sistone scrappat med en massa färgglada Imaginisce och Echo Park, och nu satt jag där med ljusblå-svarta papper och bara stirrade...

Nå, tillslut släppte scrap-krampen. Det blev iallafall två lay-outer, och jag har ju en del spillbitar kvar, så det kanske dyker upp några kort också framöver?!

Den första är ju inte ens ett bebis-foto. Eller, jo i och för sig, bebisen ligger ju där i barnvagnen. Men det är ju hans far man ser på bilden.
Min lilla sötnos (han i barnvagnen) var bara tre veckor gammal när han fick chans att träffa kungen som invigde Skid-SM i Filipstad där vi var. Men ungen sov sig igenom hela spektaklet och såg inte en skymt av kungen... ;-)


Papprena jag använt här heter Calendar (baksidan), och Royalty. Journalingrutan är klippt ur pappret Mini Tags. Titeln är skriven med American Crafts thickers Poolside samt Adornits Tiny Alpha. Lite bling fick jag med också, det är Primas "e" som du hittar HÄR!

..............................................................

Nästa lay-out har iallafall ett riktigt bebis-foto!

Journalingen består av ett citat sagt av sonen bara för ett par veckor sen. Han hade så kloka tankar om det där med att vara bebis... ;-)

Papprena jag använt heter Mini Tags (baksidan), en liten remsa av Calendars baksida samt att jag figurklippt en blomma ur baksidan på Royalty-pappret.

Hjärtat är privat, så också bandet som är trätt genom hålet i det. Den lilla halvpärlan på hjärtat däremot, är från Kort og Godt!

Framöver dyker det upp flera alster skapade med Teresa Collins härliga papper! Håll utkik!
Och hörrni, ni missade väl inte Ullis otroligt uppskattade mini-album gjord med dessa papper i lördags? HÄR hittar ni det inlägget!
1 kommentar:

Catta sa...

Snyggt!! Gillar dessa papper sååå mycket!
Var tvungen att köpa hem en hög av dessa snygga papper till Mirandas album, det är ju hon som ÄR Chic Bébé...;)