onsdag 15 september 2010

Bo Bunnys underbara julpapper!

Nyheterna fortsätter att ramla in och även alla mysiga julpapper börjar anlända. Oavsett om du vill börja med julkorten i tid eller scrappa förra årets julfoton finns mycket fint att välja på i år. Jag tänkte visa lite från Bo Bunnys Noël. Noël innehåller massor av fina papper i mysiga lite murriga julfärger och toksnygga dekos!

Jag fotade den allra sötaste lilla Tomte Nissen förra året och har en hel del oscrappade foton kvar! Jag älskar allt som har med julen att göra så att äntligen få sätta tänderna i lite julpapper är riktig fest för mig!!! Jag började med ett papper som heter Holiday die cut och sydde en sicksack söm runt hela.

Undera fotot har jag använt Joy och Cheer. Bokstäverna kommer från Prima och finns i många fina färger. Dessa är i perfekt storlek enligt mig! Spetsen är en nyhet även den från Prima! Jag har sytt sömmar över dessa papper också med symaskinen.

På den bruna sidan av Joy pappret finns julkulor som jag klippt ut och dekorerat med. Från Prima har det anlänt jättefina julblommor och här har jag använt en vit variant, superfina!

Jag stansade små hål i julkulorna och knöt dit vita snören. Som avslutning har jag stansat ut grankvistar och snöstjärnor i samma papper som jag använt på min layout.
Blir inte ni också sugna på att scrappa lite juligt? Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Pysselbus sa...

Wow!!! Det är sååååå snyggt!!! Blir mer och mer sugen på att göra LOs trots att jag är en inbiten kortmakare... Ni gör ju sååå läckra saker så man blir sååå inspirerad!

Ha det gott!
//Linda

Lillnettan sa...

Supergullig Tomte-Viggo och underbar layout. Ska få en symaskin av svärmor och då ska jag stirra mig blind på alla dina detaljfoton för att få reda på precis hur du gör för att få allt så himla snyggt! :P