torsdag 16 september 2010

Höstromantik med Inkido

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Hej på er! Först av allt vill jag tacka för alla fina kommentarer jag fick för min julask/4-Drawer Card som jag visade en bit längre ner i bloggen, det värmer alltid så himla mycket att höra vad ni tycker!

Idag har jag ett romantiskt och höstigt alster att visa. Snart är det på dagen fyra år sedan jag och min make träffades för första gången (efter många veckors chattande och telefonsamtal; vi träffades på en dejtingsajt som heter 7e Himlen) och det fick mig att rota fram bröllopsfotona från 2008 igen. Detta kort hade jag inte scrappat trots att det nog är mitt favoritfoto - men när jag såg de fina papperen i DT-paketet bestämde jag mig för att det var dags!


Mörkbrun cardstock som bas, och sedan ljuvliga papper från Inkidos serier Autumn Friendship och Mathea. Den bruna cirkeln är en spillbit från julpapperet Joy i Bo Bunnys serie Noël. Kolla noga till höger om fotot så ser ni en inmaskad klocka från setet Travel; Scrapgalen har fått in flera prisvärda set med fem små masker i varje!

Uppe till höger ser ni en vacker lager-på-lager-blomma med både bling och fjädrar (!!!) som dekoration, visst är den fin? Tuscany - Seaside heter den. "Spetsduken" som ligger bakom den kommer faktiskt från en av Primas blomförpackningar (Orchard Mix) - roligt att kunna känna sig lite miljövänlig och ekonomisk och scrappa "skräp"!

Lite vintageknappar har jag också använt mig av; just denna variant (det finns flera i butiken) heter Vintage Valentines och är så söta att man vill äta upp dem. Som gamla bokmärken ser de ut! De gulliga självhäftande knapparna med canvastyg och stygn heter Cute As A Button.

Här ser ni två vintageknappar till, tillsammans med två frostade Love Letter Roses - Love Quartz (även dessa blommor har fin scrapbar förpackning), en Time Piece från Tim Holtz och nya alfabetstickers från Prima som finns i flera fina färger.

Tack för titten! Kram på er!

4 kommentarer:

TesaB sa...

Men gudars vad vacker!!! Helt magisk!

Wildärtan sa...

Oh - grymt snyggt, Anneth!

Sara sa...

Wow! Jättefin!

Catta sa...

Jättefint!!! Och grattis på 4-årsdagen! =)