måndag 27 september 2010

My Minds Eye och Vilda Stamps

Hej!
Jag måste erkänna att jag är kär..... nykär.....
i My Minds Eye:s nya kollektion Lost and Found!!!!
När man kollar på papprena i webshopen är de jättefina men när man ser dem irl.... WOW! DE är superfina! Härliga mjuka färgtoner och med en massa glitterdetaljer!
Jag fick ett superfint DT kit med en hel hög med MME papper och tillbehör till pappersserierna.
Dessutom fick jag jättefina stämplar från Vilda Stamps.
Kreativiteten sprudlade och nedan ser ni slutresultatet: Jag har skapat en flaskdekoration till ett bröllopspar. Det är sexkantig påse som man viker ihop och stoppar flaskan i. Inspirationen till påsen har jag hittat hos denna duktiga norska tjej.
Papperna som jag använt till flaskpåsen kommer från MME Lost and Found serie Union Square.

Som dekoration har jag bla använt mig av en LOVE skylt som jag klippt ut från pappret
Home Sweet home Love.En liten tag med texten Till Brudparet hängde jag fast i sidenbandet. Textstämpeln är från Vilda Stamps och jag har embossat med rött glitterpulver för att det skulle matcha till LOVE skylten som hänger på andra sidan av flaskan.
Bilstämpeln kommer ifrån Vilda Stamps och jag tycker den är jättehäftig att använda som bröllopsdekoration. Lite tuffare än andra bröllopsstämplar som finns på marknaden. Även denna stämpel har jag embossat med rött glitterpulver.
På baksidan av flaskan kan man se bilen bakifrån när den susar iväg med de nygifta med skrammelburkar efter bilen!
Stämpeln är alltså en dubbelstämpel med både framsida och baksida av bilen. Denna bilstämpel går att använda till andra teman förutom bröllop. Jag håller på att knåpa ihop ett "Grattis till körkortet" kort men det får ni kolla på en annan dag!
Ha det så gott!
Många kramar från:

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Ser att du inte fått några kommentarer, men den här flaskhållaren var bara för underbar för att INTE reagera på!! Otroligt vacker, och en rolig present!!
Så fint med det röda glittriga!

Christel sa...

TACK!
Ja, ibland undrar man om det är för att inte våra läsare tycker att det man skapat är inspirerande som man inte får några kommentarer!
Vi kanske borde utlysa en kommentarstävling?