lördag 23 oktober 2010

Lost and found kort!

Jag fortsätter att visa alster skapade av den helt fantastiska serien Lost and found från My minds eye! Idag blir det två ganska olika kort!

Först ut är ett namngivningskort till en liten Elsa. Jag har blandat papper från olika kollektioner ur Lost and found för att visa vad fint det går att blanda. I botten är "baksidan" av Market street-Love-Demure sedan har jag använt en kantstans på det milt turkosa cardstocken. Det rosa pappret kommer från kollektionen Madison avenue och heter Happily ever after-Labeled.

Till min vimpelrad har jag använt stickers som heter Portobello road-Family-Glittered alpha stickers. De har egentligen silverglittriga bokstäver men jag ville ha lite skarpare bokstäver så jag satte på Thickers. Det silverglittriga skimrar fint bakom bokstäverna. Den taggiga kanten har jag klippt med en frimärks sax i samma rosa papper som bakom stämpelmotivet.

Stämpelmotivet är privat men det är färglagt med Distresser som Scrapgalen har ett stort sortiment av, både dynor och refillers. Sedan har jag dutta med en hel del Stickles också.

Nästa kort är tänkt till ett böllopspar. Jag har gjort det i både rosa och brunt för att skapa jämnvikt mellan det feminina och det maskulina. Precis som äktenskapet:) Jag vill gärna visa vad smidigt och lätt man kan använda alla snygga diecut cards som finns till Lost and found serien till era kort! Det lyxiga diecut cardet som bara kostar 8 kronor kommer från kollektionen Madisom Avenue men det finns till alla fyra kollektioner och med olika teman! De papper jag använt heter Madison avenue-Sister-Boutique, Madison avenue-Happily ever after-Labeled och Madison avenue-Sister-Lace. Blommor och blad är privata.

Som en symbol för tvåsamheten har jag använt två stycken av det otroligt söta galgarna som finns i butiken. De bruna halvpärlorna hittar ni här.
Hoppas att jag kunde inspirera lite. Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Christel sa...

Så milda och mjuka färgtoner!
Harmoniska kort båda två.

Lillnettan sa...

Wow! Gillar särskilt vimplarna, både snyggt och trendigt. :D