fredag 22 oktober 2010

Studio Product Line

Under sommaren har jag tillsammans med ett par andra i designteamet (inkl Petra) gått en onlinekurs för Claudine Helmuth där vi skapat med hennes Studioprodukter. Hur roligt och kladdigt som helst=) Vi som var med på Scrapkryssningen lekte ordentligt med akrylfärgerna och även gesson på Helenes fantastiska kurs. Dessa "konstnärsprodukter" kan jag verkligen rekommendera och vi kommer att framöver visa lite fler alster och tips på hur produkterna kan användas.

Idag tänker jag visa en layout där jag använt mig av den teknik som Ullis för några dagar sedan visade er, nämligen att göra eget tygpapper med hjälp av Sticky-back canvas.

Jag valde att överföra hela arket Fairy Flora - Sunny Day från Prima. Vilket fick bli bakgrund och stomme i layoutenJag dekorerade rätt sparsmakat och för att få en helthet lade jag ett tunnt lager gesso över dekorationer och papper.


En söt chipboard button tillsammans med ett par pebbles.


En Rose of spain som passade utmärkt i struktur fick ett par penseldrag av gesso.


Primas Fairy Flora - Canvas Chipboard smälte in perfekt mot bakgrunden.

Jag uppmanar till mer klet och kladd vid scrapborden, det är jättekul!! Och snart får Petra in fler produkter i butiken som är perfekta till färg och stänk!

7 kommentarer:

Catta/eldhexan sa...

Oh, läckert!

Pysselbus sa...

Åhhh, vad läckert! Riktigt roliga effekter!

Christel sa...

Roligt med lite nya tekniker!

LillBlomman sa...

Vet vilket jobb detta måste ha varit=imponerad!!!!

Maria sa...

URLÄCKERT!

Lillnettan sa...

Häftigt Cilla! :-D

Jozebelle sa...

Åh så härligt och så skojigt det ser ut.