onsdag 20 oktober 2010

Lost and Found

Skrivet av Ulrika

Tack Petra för att jag fick möjligheten att jobba med de här helt underbara Lost and Found från My Minds Eye! Jag fick papper och dekos från två av dessa läckra serier.
Det har varit ett sant nöje, och jag fick ett bra tillfälle att scrappa några favoritfoton, ett på en nyfödd son, ett på en utklädd spexande son och ett på min älskade mormor fotograferad på det glada 20-talet!
Så här blev det:
Först ut, layouten med fotot på en glad unge som fått klä ut sig! Jag redigerade fotot till sepiaton innan jag skrev ut det.

Pappret Boy Cowboy från Portobello Road kom väl till pass här, han är ju en cowboy! Fotomattan är från baksidan på detta papper som har en sån där jättefin blå nyans!
Textrutan heter Boy Title. En söt brad med en pekande hand bredvid titeln finns i förpackningen Union Square Favourite. Där får du med både brads av olika storlekar samt blommor!
Jag har också dekorerat med en liten fjäril från Jenni Bowlin och blommor från Prima, liknande hittar du här och här.
...............................................................

Härnäst, en layout med ett underbart foto av min söta, söta mormor!
Taget på 1920-talet, förmodligen på stranden till badorten Malen i närheten av Båstad.


Pappret i botten heter Perfect Happy från serien Union Square och är bland det vackraste och mest användbara jag sett på länge!
Jag var lite busig när jag plockade fram den röda wellpappen från Inkido jag fått av Petra i mitt jul-dt-paket! Det funkade ju att använda några spillbitar till denna sommarlayout ju!
Jag var ännu busigare när jag valde att ha titeln på engelska! Helt emot mina principer, men hur är det med regler i scrap-världen, tjejer? Ja, just det! De är till för att brytas lite då och då! ;-)

Bokstäverna är thickers från min egen samling som jag glittrat till med Youdo-glitter av modellen grovkornig! De små bokstäverna är Adornits Tiny Alpha Worn Retro.


Dekorationsrutan heter Union Square Beautiful Day, visst är den fiiin!!? Jag fäste den på 3D-kuddar för att den ska stå ut lite.

En blomma och tre små blingbrads från samma serie, förpackningen som innehåller en hel del smått och gott heter Union Square Favourite.

........................................................................

Sist men inte minst, en layout med papprena Perfect Damask Print och Beautiful Day Journey. Jag har dessutom en remsa svart Bazzill cardstock på höger- respektive vänsterkanten.

Titeln är skriven med Primas läckra canvas-bokstäver från serien Jack 'n Jill.

Titeln fick bli på engelska här också. Jag bara byggde vidare på ordet Journey som fanns på pappret.
Enda dekorationerna är en fjäril från Jenni Bowlin och en liten blomma från MME.
Journaling är lite dold här också. Jag har använt en fin titelruta Union Square Perfect men faktiskt täckt över orden med min egen journaling. Du ser lite av den till vänster om fotot.

Hoppas att du älskar My Minds Eyes fyra olika Lost and Found-serier lika mycket som jag! Du hittar dem HÄR i butiken!


3 kommentarer:

Christel sa...

Här är en till MME Lost and Found fan! De läckraste papperna jag har sett på länge! Din layout på mormor är så underbar!!!! Gillar den skarpt!

Catta/eldhexan sa...

3 jättefina Lo's! Gillar speciellt hur du kombinerat dekorationerna kring ordet Happy, nice!

Lillnettan sa...

Wow, vintage-LO'n är helt fantastisk, det finaste jag sett på länge.