torsdag 21 oktober 2010

Vi fortsätter att visa upp underbara MME Lost and Found

Skrivet av Christel:

Hej!
Jag fortsätter att visa upp My Minds Eye Lost and Found papperna men idag fokuserar vi på serien Market Street och Madison Avenue!
Att använda vimplar på sina layouter är ju verkligen inne och här har jag använt en stor diecut vimpel och klippt ut ytterligare 2 från pappret Sisters-Lace och monterat dem på svart CS. Basen på layouten består av pappret Lovely-French stripes och sen har jag använt delar från Princess-Lovely Lady både fram och baksida av pappret.
Det finns en mängd olika stickers och diecut tillbehör till Lost and Founds serien och jag har använt 2 biljetter från ett av stickersarken och stuckit ner bakom fotona.
Till titeln har jag använt mig av tillhörande alfabetsstickers (som tyvärr verkar vara slut i shopen), texten på vimpeln och sen har jag klippt ut ordet Princess från pappret Princess-Princess Crowns.
Tillsammans blir det Titeln: My Lovely Sweet Princess!

Här ser ni vimplarna på lite närmre håll:
Och här en närbild på de fina alfabetsstickersarna:
Övriga dekorationer som jag använt är Petunia Rondo och Holiday Garden-Snow drop. Bakom blommorna har jag lagt en bit av en söt grå spets. Kristalldropp grenarna är privata men som alternativ kan man använda den här läckra vinrankskvisten.
Nedan ser ni en närbild på Prinsess vimpeln som jag klippt ut från pappret Princess-Princess Crowns:
Av spillbitar gjorde jag ett kort till en liten nyfödd flicka. Här har jag dekorerat kortet med en vimpel (det var ju hemskt vad jag använt en massa vimplar....), stor metalldekoration från Kort og Godt, spets, band och en underbar textstämpel från Vilda Stamps.
En liten närbild på textstämpeln som jag embossat med Zing kopparpulver:

....och insidan ser ut så här:


Det var allt från mig idag!
Glöm inte att kika in i morgon! Scrapgalens blogg uppdateras VARJE dag!
Kramar från Christel

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Men wow Christel!!! Den layouten var verkligen grymt snygg!!!! Dregglar!

Catta/eldhexan sa...

Superfint! Det var så mycket jag gillade med den så jag orkar inte rabbla upp, allt är fint helt enkelt!

Lillnettan sa...

Mmmm, underbart!