måndag 20 december 2010

Distresser, stämplar och ljuvliga Parisian Anthology

Är det inte roligt hur olika man tycker om saker?! När jag läste det HÄR inlägget som Lillnettan skrev om Parisian Anthology-papprena tänkte jag direkt "Näääää, hon har inte rätt! De är ju skitsnygga som de är!"... Jag älskar papprena då de är "vita" och rena, sååååå läckra!! Men så tycker jag oerhört mycket om användarvänligheten i dom också, att man har sådan möjlighet att anpassa pappret till just den färg man själv vill ha på sin sida.

Här har jag lekt med turkos distressdyna + applikator över nästan hela sidan. Jag har gnuggat i cirkelrörelser inåt mot mitten och det ger ett härligt djup på pappret. De ljuvliga tårtpappersformerna till vänster är "gummerade" och finns redan på papprena och färgen fastnar inte på dom partierna. Urcoolt!


Stämplarna tillhör samma serie såklart, älskar du inte den halva ramen? Det coola kortet är från Glitz och halvpärlor från Prima (fjärilsstansen är privat och kommer från Martha Stewart).


Bården är från Pink Paislee "Artisian Elements", där jag duttat glitterlim från Stickles i blommorna. Ser du den lilla vimpeln och notstämpeln? De är från samma ljuvliga ark med stämplar som den halva ramen jag skrev om förut, massor med fint och användbart!


3 kommentarer:

Catta/eldhexan sa...

Hur fint som helst!

Lisa sa...

vad vacker lo!

Anonym sa...

Oj så läckert ! Skulle jag som nybörjare kunna göra nåt liknande ?
Himla härlig inspiration iallafall :) GOD JUL önskar Diana