fredag 8 april 2011

Gäst-dt hos Scrapgalen, april - juni 2011!

Som jag nämnde i prentationen utav Anna så kommer hon att mjukstarta sitt uppdrag hos Scrapgalen eftersom hon är i slutskedet utav sin graviditet. Nu i starten kommer vi därför ha en gästdesigner hos oss här på Scrapgalen. Det är en kreativ och duktig tjej vid namn.....

Maria "Mija" Comstad!
Stort välkommen som gästdesigner hos Scrapgalen Mija, vi ser fram emot att ha dig "hos" oss! Här kommer Mijas presentation utav sig själv:Vem är du?

Jag är en kvinna i mina bästa år, född i Lycksele men nu bosatt i Halmstad sedan 15 år. Här lever jag ett härligt liv med min familj som består av en make, tre tonåriga döttrar, två pudelflickor plus en fantastisk katt. När jag inte scrappar, simmar eller umgås med min familj jobbar jag som säljare på ett undersökningsföretag (medarbetarundersökningar, kundundersökningar osv).

Hur länge har du scrappat och vad har du för stil?

Jag började scrappa för ca 5 år sedan, men har alltid hållit på med det ena pysslandet efter det andra. Min stil är - jag vet inte hur jag ska beskriva den - men lite punkig har jag hört någon säga, med mycke färg och detaljer. Just nu är Glimmer Mist, Glam och Glaze något som måste finnas med på varje layout eller kort.

Hur är scrapbooking viktigt för dig?

Jag scrappar helst med min favoritmusik i bakgrunden. Det är den ultimata avkopplingen för mig.

Vad använder du mest när du scrappar?

Distress Ink pads i alla de underbara färger, Glimmer Mist och Glam, ZIG Millennium pennan till doodling. Min stil varierar och jag förälskar mig lätt i nya tekniker, material och dekorationer.....Älskar nyheter! Testa, klippa och kladda - Mums!

Och här kommer den layout Mija skapade speciellt för Scrapgalens dt-call:
Tusen tack Mija för en härlig presentation, här kan du se mer utav henne! Men framför allt kommer att du ser mer utav Mija i Scrapgalens blogg framöver!

Kram
Petra med DT

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Välkommen Mija!!! /DT Ulrika

jenny/e.j.m sa...

Åh vad kul att få se dina läckra alster här Mija=)
Grattis!

Kram
Jenny/e.j.m

Christel sa...

Välkommen till oss, Mija!
Ska bli spännande att se dina alster framöver.
Kram

Mija ♥ sa...

Tack söta ni!!

läsaralster sa...

Välkommen! Skall bli så skoj att få se vad du skapar! Kram!

AnnaB sa...

Jag ser jättemycket fram emot att få se vad du kommer att hitta på! Din layout är såååå härlig!