söndag 15 maj 2011

En liten söt socker bagare!

Trevlig söndag på er! Eller säger man skön söndag? Vi på Scrapgalen hade en helt underbar dag igår med inspirerande kurser! Det är en sådan kick att få sitta en dag och få insupa kreativitet från andra! Missade du gårdagen så måste du anmäla dig till de träffar och event som är på gång under sommaren och hösten! Petra är fenomenal på att få alla att känna sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt!

Idag visar jag en sida som fått sitt tema och inspiration helt från fotot. Viggo fullkomligt älskar Chokladbollar och här bakar han sina egna, en söt sockerbagare!


Jag började med att mista en vit cardstock med turkos glimmermist. Jag tog det randiga pappret och bredde på tunt med Gesso för att tona ner färgerna lite. Jag ville att mina blommor skulle få vara mest färgstarka. Jag målade med lite vit akrylfärg på fotot och de andra papperna.

Jag ville att de läckra turkosa blommorna skulle få ganska färgstarka kompisar så jag mistade blommor i två olika rosa nyanser.

De söta wellpapp ramarna är toppen för att skapa dimensioner på din sida. Jag smetade på lite Gesso på min. Den stora läckra blomman mistade jag med Chalboard mist i Cotton Candy nyansen. De lite mörkare rosa är en annan typ av mist som kanske kommer in till Scrapgalen, jag håller tummarna.

För att öka på min sockerkänska har jag duttat alla mina Thickers med rosa Stickles. Tyvärr är just denna nyansen tillfälligt slut men det finns en ny snygg färg inne. Jag har också använt tre olika typer av band och spetsar på min sida. Missa inte alla coola färger som finns hos Scrapgalen nu! Jag tokgillar alla!

Materiallista- Scrapbooking hos Scrapgalen:
Papper: Imaginisce-Enchanted-Fairy trails, Princess promenade, vit och turkos cardstock
Dekorationer: Petaloo-Mini Cantebury-Marine blue, Mini Canerbury-Vanilla, Color med crazy- TS collektion-white, Rosor*, Hydrangea*, Halvpärlor*, Pom-pom band*, turkos Spets, rosa spets*, rosa wellpapp ram,
Font: American craft-Fantastic foam stickers-Salmon, Adornit Mini alfa rosa
Färg och effekter: Tattered Angels Glimmer mist-Patina, TA Chalkboard mist-cotton candy , Studio Gesso, Studio vit akryl färg, Stickles Cotton candy,

Hoppas att ni blir lika inspirerade att leka med färger och effekter som jag var när jag skapade denna layout! Många kramar från LillBlomman!

5 kommentarer:

Frideborg sa...

Vad duktig du är!
Snygga detaljer.
Kram Marina

Pysselbus sa...

Wow!! Superläckert!! Fattar inte hur du får till inspirationen att skapa så olika alster jämt... Otroligt kreativt!

Kram
Linda

Catta/eldhexan sa...

Oj, vad fint du kombinerat ihop färger och material! Sockersöt bagare har du också där hemma! :)

Willea sa...

Så vacker!! Härliga färger!

Så roligt det var att träffas igår :)

Kram, Helena

Stephi sa...

å vilken LO! Underbara färger, fint i hopsatt!