fredag 4 november 2011

Bidrag till oktober månads utmaning!

Hej på er!

Nu har vi hunnit några dagar in i november (fast vem kan tro det så varmt som det är) och det är dags att visa alla de härliga bidrag vi fått in till Scrapgalens oktober utmaning! Utmaningen denna månaden var en ganska enkel uppmaning, fast kanske inte lika enkel att sätta i verket alla gånger:


"Rita din egen skiss och skapa sedan ditt alster utifrån den!"

Massor med läckra skisser och tolkningar kommer vi nu att bjuda på här i bloggen så det är bara att hämta en kopp kaffe och börja scrolla. Klicka gärna på bilderna för att visa dem i större format!DilorfAnna BCarinaHelene SElinMalinKarehedLisa-olsiMorfenMammasolPyssligasaraPernillaPojjoSophie EkSnojbiUzaanTintoTanjaTusen tack allesamman för era fantastiska bidrag! Nu väntar några dagars överläggning inom teamet innan en vinnare utses och presenteras här i bloggen. Och glöm inte att denna månadens vinnare får inte bara ett presentkort värt 300 kr hos Scrapgalen utan kommer även att få se sin skiss tolkad utav några i Scrapgalens designteam!

Kram
Petra med DT

9 kommentarer:

pojjo sa...

oj sååå många fina skisser... här ska liftas :D

Ulrika sa...

Oj, vad kul!! Så mycket fint!! Jag blir också inspirerad av alla skisser, och vill börja skapa på en gång! Så bra att vi i designteamet ska skapa nåt efter den vinnande skissen/alstret!

Mija ♥ sa...

WooooHoooo så många fina bidrag - detta blir inte lätt!!

LillBlomman sa...

Åh wow säger jag!!! Vilken inspirationskick! Ser fram emot att få skapa efter ngn av dessa skisser!! Fantastiskt fint jobbat allihopa!!

snojbi sa...

WOOW vad många superfina skisser och alster
Kramis

Tanja sa...

Saknar min skiss som jag skickat in! Måste kommit bort. Vill att designteamet kollar mejlen igen... Lägger en direktlänk till min blogg där ni ser mitt alster. Jag la upp det där samma dag jag skickade in bidraget : http://personligpragel.blogspot.com/2011/10/scrapgalens-oktober-utmaning.html

Nick sa...

Wow så mycket fint. Vad roligt med alla fina skisser och tolkningar. Inte blir det lätt för temet att utse en vinnare. Lycka till! Själv blev jag supersugen på ett par av skisserna.

Petra sa...

Tanja!
Jag skall genast kontrollera var den har tagit vägen och åtgärda det. Tack för att du meddelade oss!
/Petra

webmosterhelene sa...

Jättefina alster och skisser, och bra att Tanjas bidrag oxå kom med såklart!! Lycka till nu tjejer!