tisdag 31 januari 2012

Scrapgalens första Cyber Crop!


Nu är det snart dags för Scrapgalens första Cyber Crop! :) För er som inte är bekanta med fenomenet kan man beskriva det som en stor scrapträff, men på nätet i stället för i verkligheten. Vi har öppnat ett speciellt forum för detta ändamål och om du vill vara med (klart du vill! ;) ) så piper du in på forumet och ansöker om att bli medlem (självklart förbinder du dig inte till någonting i och med detta). Inom kort efter din ansökan kommer du sedan att bli insläppt av en go liten forumtomte!

När, var, hur?
Forumet är öppet från och med idag, så att alla skall hinna anmäla sig i tid och så att tomtarna skall hinna rådda klart, och Cropen drar sedan igång fredag den 17:e februari, klockan 18:00, och pågår t om söndag den 26:e februari klockan 24:00. När du blivit medlem i forumet får du gärna presentera dig i presentations-tråden och läsa våra regler som även de finns i en separat tråd.

Hur funkar en Crop?
Scrapgalens designteam har hittat på en hel rad med roliga och kreativa utmaningar som du kommer att ha 9 dagar på dig att skapa utifrån. Det kommer att finnas en egen tråd för varje utmaning där du kan läsa om regler och priser och där du även laddar upp ditt eget alster i max 500 px bredd. Tänk gärna på att försöka fota av dina bidrag så bra du bara kan för då kommer dina alster mer till sin rätt. Några tips angående detta kommer att finnas i forumet!

Ladda upp dina alster vartefter du skapat dem och är klar med respektive utmaning! För det första är vi ju alla nyfikna och vill se vad ni skapar men för det andra blir det långa uppladdningstider i forumet om alla skall ladda upp bilder precis innan vi stänger utmaningstrådarna.

Tävlingarna kommer att bedömas utav Scrapgalens designteam och någon tävling kommer alla att kunna rösta i. I samtliga tävlingar kommer en vinnare att utses som kommer att få fina priser från Scrapgalen!

Kittävling:
Förutom alla utmaningar som du själv väljer material till så kommer det även att finnas en Kittävling. Vi har plockat ihop 10 st kit som kommer att säljas i Scrapgalens webbutik och kostar 120 kr, inklusive frakt. Den som vinner denna kittävling kommer att få vara Gästdesigner hos Scrapgalen under april månad!

Det finns endast tio kit och sålunda tio tävlingsplatser. Utmaningen är endast öppen för dem som har kit!

Övrigt:
Under Cyber Crop:en kan det tänkas att det dyker upp en hel del annat skoj, som extra tävlingar, demos, erbjudanden i butiken och annat bus! Hela teamet kommer att finnas on-line i forumet så mycket de bara hinner för att umgås och svara på era frågor.

Vi vill att ni respekterar vårt önskemål om att hålla ett varmt, mysigt och kreativt klimat under hela Cyber Crop:en så att alla, nya som erfarna scrappare, skall trivas. Självklart är alla typer utav scrappare välkomna och det står i varje tävling vilka alster som kan vara med och tävla.

Varmt välkomna till Crop-forumet och låt kreativiteten flöda!

19 kommentarer:

Jeanette sa...

Woow, vilken glad överraskning! Självklart ska jag haka på, det ska bli jättekul! Längtar redan!!

/Jeanette (Jeany)

Pysselbus sa...

Wow!! Vad kul!!

lisa aka b.creative sa...

men jag ser inget kit att köpa i shopen...

Cilian sa...

Jättekul! Jag ska såklart vara med!

Petra sa...

Kitet kommer upp under dagen! ;)

Ziro sa...

Låter skoj! Dock är det den 17/2 på fredagen enligt min almanacka.
Ska man skapa LO eller kort på kitutmaningen?

Sara sa...

Åh, va roligt!
Detta måste jag vara med på! :)

Har registrerat mig på forumet.

Hanna-Marie sa...

yey, jag tror jag han på ett kit :-) känns som de kommer ta slut på 5 minuter :-)

älskar att croppa!

Camilla - Bitz n picez sa...

Jippie! Jag fick tag på ett kit! Vad roligt!

Ulrika sa...

Härligt, tjejer!! Kul att ni är lika taggade som vi är! Det här kommer bli så skojigt!
Tack, Ziro för att du har sån koll! Det ska såklart vara fredagen d. 17 februari!

Carola sa...

Kul! Det här kan jag behöva efter en ordentlig scrapsvacka :)
Kitet beställt!

LillBlomman sa...

Ziro- det kommer vara valfritt bidrag till kittävlingen men med vissa förhållningsregler. Men kort, lo eller alter kan man välja på i alla fall:)

cri_kee sa...

Skoj! Ska genast kila in och i forumet :)

Jane.D sa...

Åh, vad kul, trist bara att det inte finns några kit kvar att beställa.

Ziro sa...

Låter spännande! Jag fick tag i ett av kiten! :)

Petra sa...

Kiten gick åt i en sådan rasande takt att vi beslutat oss för att köra en Kittävling nr 2! :) Samma förutsättningar som kittävling nr 1 vad gäller pris och vinst (fast i maj månad) men helt annat material och andra tävlingsregler! Ligger uppe i butiken nu.

Camilla - Bitz n picez sa...

En undran om kit-tävlingen. Är det låst till något speciellt typ - LO eller går det att göra annat? Vore kul om det inte var låst till just LO för det är inget jag gör alls. Förstår om ni inte kan säga så mycket men... hoppas på något sorts svar.

Petra sa...

Hej Camilla,
Som Ullis sade här ovanför så är kittävling nr 1 öppen för alla sorters bidrag. Eftersom hon är tävlingssamordnare ber jag att hon skall få svara på kittävling nr 2 också! ;)
/Petra

Camilla - Bitz n picez sa...

Å tack missade den kommentaren.