tisdag 29 maj 2012

Prisrevisioner och Art Journaling à la Petra.

Idag tänkte jag ta tillfället i akt att göra er uppmärksamma på att jag gjort en del prisrevisioner i butiken! ;) Du hittar nu nya toppen-priser på följande varor:

* Distress Ink Pads - 50 kr/st
* Distress Ink Refill - 40 kr/st
* Distress Stains - 49 kr/st
* Dylusion Ink - 50 kr/st
* Glimmer Glam - 59 kr/st
* Glimmer Glaze - 55 kr/st
* Perfect Pearls Mist - 56 kr/st
* Dabbers, Jenni Bowlin - 39 kr/st

Glöm inte heller att ta en titt i OUTLET-kategorin - jag har nyligen inventerat butiken och fyllt på med utgående varor och sådant som det finns ett fåtal kvar utav! Det mesta till 40-50 % rabatt!

Och till sist....

För att visa att jag inte BARA sköter Scrapgalens webbutik tänkte jag visa upp ett par Art Journaling sidor som jag gjorde tidigare i vår. Jag tog tillfället i akt när jag satt bredvid min kära DT Ullis och kunde använda henne som "mentor" och försökte våga lite mer i mitt skapande. :)

På denna sidan har jag först rivit spillpapper i bitar och limmat fast med Decou-page på hela sidan. Sedan har jag färglagt med Gelatos och PITT pens och använt ett gäng stämplar och rub-ons. Detta var nog den första sidan jag kända att jag inte slutade "för tidigt" på och som jag blev riktigt nöjd med. :)

Denna sidan började jag med att lägga på akrylfärg och kände att färgerna blev helt fel. Lade på ett lager Gesso för att tona ned och började sedan lägga på mer och mörkare färger med Neocolor II kritor. Den supersöta fågeln är en stämpel från Donna Downey. Hjärtat gjorde jag genom att lägga Modeling Paste i en stencil och sedan trycka en "Grid"-stämpel i den innan den hade torkat. Nu gillar jag den massor.


 Här började jag med gul akrylfärg (mest för att Ullis tyckte att jag skulle göra något i gult) och var så totalt missnöjd med hur det såg ut i början. Sedan började jag lägga till fler lager med färg, akrylfärger, Gelatos och Neocolor II kritor. Stjärnorna använde jag en stencil till och sedan doodlade jag och gnuggade dit några rub-ons.

Är du nyfiken på att testa Mixed Media eller Art Journaling så har jag fått in en massa läckra böcker som passar perfekt för detta. Färger, mister, stencils och allt annat du behöver hittar du i kategorin "Mixed Media" i butiken!

Ha en skön tisdag!
kram Petra

4 kommentarer:

LillBlomman sa...

Härligt att du visar lite vännen! Och inte behövde du så mkt Mentorhjälp inte:) Kram!

Lena B E sa...

Wow vilka läckra sidor!! :)

Jozebelle sa...

Jätteläckert, och oftast så känns det bra bara att "hålla någon i hand" när man gör något nytt, att de finns där så vågar i alla fall jag lite mer...utifall något skulle bli "fel" (inte som jag tänkte). Undrar om det är därför jag aldrig tar tag i den där canvas-tavlan jag började på kursen i julas.

Jozebelle sa...

Petra, jag tycker du ska känna dej stolt över dina verk! De var jättesnygga! Det gäller att släppa spärren och leka!